Liczba postów: 1084
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Ten Bukeye Burl w sumie widziałem na żywo i wyglądało to zjawiskowo, wiadomo znajdzie sympatyków i niesympatyków.
Trochę jeszcze przyrody, tu akurat Katja tnie burl orzeszka.
Jedyna dziewczyna na produkcji w Warwicku, świetna również w kręgle, jakby ktoś kiedyś odwiedzał Markneukirchen i chciałby się z nią zmierzyć.
Zapraszam do polubienia polskiego profilu dystrybucji Warwick na facebooku. Dzięki temu będziesz na bieżąco z nowościami, innowacjami, oraz lepiej rozeznasz się w muzycznym świecie.
https://www.facebook.com/wmusicdistributionPL
Liczba postów: 18
Liczba wątków: 0
Witam mam pytanie odnośnie comba otóż od jakiegoś czasu nie włącza się podczas uruchamiania dioda która świeci i sygnalizuje że combo jest włączone czasami raz na 15 razy przy włączaniu zaświeci na kilka sekund i zgaśnie co do wzmacniacza w combie chodzi normalnie głośnik też ale mam pytanie czym może być spowodowana nie świecąca i gasnąca dioda ? czy uległa po prostu przepaleniu lub może to wina jakiegoś bezpiecznika ? czy jest to groźne dla sprzętu czy może coś się stać czy mogę tak grać proszę o odpisanie bo jestem w tych sprawach zielony a lepiej jak to mówią dmuchać na zimne. Jeśli to nie goźne i nie wymaga interwencji to mogę tak grać nie przeszkadza mi to
Nikt nie pomoże
?
Liczba postów: 24876
Liczba wątków: 29
Reputacja:
10
Najlepiej, żeby zajrzał tam jakiś elektronik.
Może być to np. luzująca się dioda (i przestaje stykać od drgań powstałych w czasie grania) jak i zimny lut na sekcji zasilania, co już może być groźne.
Ale pomimo że dioda nie świeci wzmacniacz gra.
A ten zimny lut co może zrobić co może się stac że sprzetem ?
Czy jak nic z tym nie zrobię bo gra to co może się stać ?