Graj(mi)dół 2016
(05-25-2016, 11:54 AM)Hubert napisał(a): A ja mogę wziąć moją i nauczycie mnie grać? Bardzo proszę...

Ale tu nik nie umi :<
Odpowiedz
Aaaaaaa, to o to na tym forum chodzi... Wink
Odpowiedz
(05-25-2016, 06:24 PM)Ramcel napisał(a):
(05-25-2016, 11:54 AM)Hubert napisał(a): A ja mogę wziąć moją i nauczycie mnie grać? Bardzo proszę...

chyba ty
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
(05-25-2016, 06:59 PM)zwinny napisał(a):
(05-25-2016, 06:24 PM)Ramcel napisał(a):

chyba ty

A to przepraszam. Zwracam honor.

P.S.
Ale to fakt, zwinny jest jednym z nielicznych tutaj, którzy umio.
Odpowiedz
ni chuja nie miałem na myśli siebie, ale jest tutaj kilku takich, co zamiatają konkretnie. chociaż faktycznie jest ich niewielu, większość ma problemy z zagraniem gamy c-dur mrgreen
Odpowiedz
O! ja c-dur umiem! Big Grin
Odpowiedz
(05-25-2016, 07:10 PM)zwinny napisał(a): ni chuja nie miałem na myśli siebie, ale jest tutaj kilku takich, co zamiatają konkretnie. chociaż faktycznie jest ich niewielu, większość ma problemy z zagraniem gamy c-dur mrgreen

Powiedz konkretnie, o który próg Ci chodzi, zamiast się wymądrzać, to zobaczymy, kto co potrafi. :oburzony:
Odpowiedz
chodziło mi o bezprogowy
:oburzony:

I CO TERAS
Odpowiedz
Qrwa, całkiem możliwe, że w tym roku na Zakwasowo nie dotrę, bo będę miał pierwsze od roku granie Undecided
Tradycyjny J-BASS B-HOOD member no. 2
Broda B-hood #11

(03-11-2013, 11:07 PM)Brylant napisał(a): [Bisq_mode=on]
Ale wszystko jest chujowe...
[Bisq_mode=off]
Odpowiedz
To i ja opłaciłem nocleg na 2 dni, o ile jeszcze są dostępne Wink

(05-24-2016, 08:22 AM)silent-scream napisał(a): jeśli nikt nie planuje wziąć basu, to dajcie znać.
nie będziemy taszczyć sprzętów nadaremno
skoro nikomu nie będziemy mogli zrobić przeglądu Smile

a.
Ile pieniędzy taki przegląd będzie kosztował? Może wezmę ze sobą nowy komplet Elixirów i na pokaz będzie setup Sandberga Wink
Squier VM '70s JB 5 | Fender JB '78 | Buzz Hornet

Odpowiedz
(05-30-2016, 06:47 AM)Ukasz napisał(a): To i ja opłaciłem nocleg na 2 dni, o ile jeszcze są dostępne Wink

(05-24-2016, 08:22 AM)silent-scream napisał(a): jeśli nikt nie planuje wziąć basu, to dajcie znać.
nie będziemy taszczyć sprzętów nadaremno
skoro nikomu nie będziemy mogli zrobić przeglądu Smile

a.
Ile pieniędzy taki przegląd będzie kosztował? Może wezmę ze sobą nowy komplet Elixirów i na pokaz będzie setup Sandberga Wink

przegląd będzie kosztował dokładnie tyle co w zeszłym roku, czyli ZERO pieniędzy.
nie wiem czy będziemy mieli czas na jakikolwiek setup. jeśli będziemy mieli to możemy coś pomyśleć, ale w zeszłym roku zrobiliśmy około 60 przeglądów w 2 dni.
mam nadzieję, że w tym roku będzie ich tyle samo, lub więcej Smile

a.
[Obrazek: sss6.jpg]
Odpowiedz
A bierzecie gitary do roboty jakby ktoś chciał Wam zostawić? Tzn. w przeglądzie wyjdzie, że trzeba zrobić coś tam, ktoś Wam zostawia gitarę i umawia się na odbiór za jakiś czas w Wawie (żeby nie jeździć dwa razy na przykład).
Nie gadaliśmy o tym, ale mogłaby to być fajna opcja. Smile
Odpowiedz
(05-24-2016, 11:20 AM)silent-scream napisał(a):
(05-24-2016, 10:12 AM)Dex napisał(a): Taaaa wezmę Ibaneza na "darmową" wymianę progów Wink

koniecznie!!!

No to trzymam za słowo  mrgreen
Odpowiedz
(05-30-2016, 04:57 PM)zakwas napisał(a): A bierzecie gitary do roboty jakby ktoś chciał Wam zostawić? Tzn. w przeglądzie wyjdzie, że trzeba zrobić coś tam, ktoś Wam zostawia gitarę i umawia się na odbiór za jakiś czas w Wawie (żeby nie jeździć dwa razy na przykład).
Nie gadaliśmy o tym, ale mogłaby to być fajna opcja. Smile

żaden problem dla nas. jak ktoś przywiezie swój karton to nawet możemy kurierem odesłać Smile

(05-30-2016, 05:04 PM)Dex napisał(a):
(05-24-2016, 11:20 AM)silent-scream napisał(a):
(05-24-2016, 10:12 AM)Dex napisał(a): Taaaa wezmę Ibaneza na "darmową" wymianę progów Wink

koniecznie!!!

No to trzymam za słowo  mrgreen

dobra

a.
[Obrazek: sss6.jpg]
Odpowiedz
https://www.facebook.com/grajmidol/posts...0692203831

Na festiwalu, dzięki uprzejmości firmy SoundTrade będziecie mogli obejrzeć, dotknąć, a nawet powąchać sprzęty firm Bugera, TC Electronic oraz Spector.
Do tej informacji plakaty - wszystko w linku. Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości