[INDEKS] Jaki sprzęt kupić?
Trace Elliot jeszcze.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Czy ktoś wymieniał głośniki w paczkach edena 410XL i 115XL ?

Można tam po prostu wstawić coś z katalogu Eminence na ten przykład ?

Może ktoś przerobił ścieżkę wymiany / zakupu przez hamerykański serwis edena ?

Aha - z polskim serwisem edena w Krakowie (o ile ktoś go do tej pory nie spalił) nie będę już gadał.
@
Odpowiedz
Lauda Audio - sprowadzą Ci oryginał lub ewentulanie możesz sam zamówić w Marshallu w UK to może będzie parę pln taniej.
Odpowiedz
(01-10-2017, 08:39 AM)langusta napisał(a): Lauda Audio - sprowadzą Ci oryginał lub ewentulanie możesz sam zamówić w Marshallu w UK to może będzie parę pln taniej.

Odpowiedź z Laudy błyskawiczna, zobaczymy jaki będzie finał.

Emotka_2497
@
Odpowiedz
Panowie, jakiś tani gwizdek do samoróbki 2x12? Obecnie siedzą tam równolegle 2 głośniki z jakiegoś Ashdowna, po 16@ sztuka. Docelowo 4@.
Squier VM '70s JB 5 | Fender JB '78 | Buzz Hornet

Odpowiedz
Mam mozliwosc kupic tanio piec Peavey TNT 160 watow , juz stary. Czy ktos mi moze cos na temt tego pieca powiedziec?
Odpowiedz
Kojarzy ktoś gdzie mi wytną pickguard na wymianę - czarny do 5tki jazza Fendera? Albo gdzie można kupić gotowy.
Odpowiedz
(01-19-2017, 04:54 PM)Zenek Spawacz napisał(a): Mam mozliwosc kupic tanio piec Peavey TNT 160 watow , juz stary. Czy ktos mi moze cos na temt tego pieca powiedziec?
Bardzo fajne kombo. Jak tylko głośnik nie pływał w piwnicy albo oceanie, ogólnie sprawny, to będzie pani zadowolona.

Odpowiedz
(01-19-2017, 06:34 PM)Bigos napisał(a):
(01-19-2017, 04:54 PM)Zenek Spawacz napisał(a): Mam mozliwosc kupic tanio piec  Peavey TNT 160 watow , juz stary. Czy ktos mi moze cos na temt tego pieca powiedziec?
Bardzo fajne kombo. Jak tylko głośnik nie pływał w piwnicy albo oceanie, ogólnie sprawny, to będzie pani zadowolona.

Dokładnie. Proste, głośne, pancerne Big Grin
JEPEPEPEPEJ JEPEPEPEPEJ
Odpowiedz
Kupilem...
Teraz wiem dlaczego sie mowi ,ze po wojnie nuklearnej zostanie tylko Keith Richards i piece Peaveya...
Odpowiedz
(01-21-2017, 05:36 PM)Zenek Spawacz napisał(a): Kupilem...
Teraz wiem dlaczego sie mowi ,ze po wojnie nuklearnej zostanie tylko Keith Richards i piece Peaveya...
Emotka_2755
JEPEPEPEPEJ JEPEPEPEPEJ
Odpowiedz
Jakbyś kupił TNT 100W, pierwszego z metalowymi gałkami, to byś skreślił Richardsa z tej listy Wink
http://nagrywamy.com/
Squier Precision MiJ SQ '84, Lester Precision, Ibanez Soundgear MiJ '91, Harley Benton PB-20, Fender Bassman SP3100, Carvin R600, TC Electronic BG250, Boss CS2
Odpowiedz
Moj juz nie ma galek...
Odpowiedz
(01-19-2017, 06:15 PM)Gorewolf napisał(a): Kojarzy ktoś gdzie mi wytną pickguard na wymianę - czarny do 5tki jazza Fendera? Albo gdzie można kupić gotowy.

Proszę:
https://www.thomann.de/pl/fender_pickgua...bassbk.htm

i więcej:
https://www.thomann.de/pl/maskownice_typ..._bass.html
Odpowiedz
Potrzebna mała pomoc w dwóch sprawach:

- Potrzebny zasilacz, którego cena nie przekroczy nie wiem 300-400 zł, a zasili bez problemu 5-6 efektów.

- Jaki chorus do basu: koniecznie jak najmniejsza kontrola (nie chcę osobnego EQ i innych pierdół, których nie będę używał)?

Z góry dzięki za propozycje.
OMG
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 43 gości