Zdjęcia Sprzętu!
(02-11-2017, 02:07 PM)Ukasz napisał(a): Po kafelkach wnioskuję, że dobre miejsce na testy wybraliście mrgreen Jakieś wnioski?

Jedyne możliwe - to są graty do grania w domu, bo nie ma ich ani jak zawieźć ani gdzie wystawić jeżeli chodzi o koncerty Big Grin wnioski takie, że CL na zawsze chyba pozostanie moim wzmacniaczem referencyjnym, ale narzekanie na głośniki Ashdowna jest dla mnie wyjątkowo przereklamowane.

L
(02-11-2017, 01:49 PM)Brylant napisał(a): Zawsze mi się te kręcone kable podobały.

mi tez, mam czarny ale muszę poprawić wtyki Wink
Odpowiedz
(02-11-2017, 05:00 PM)mazdah napisał(a):
(02-11-2017, 02:07 PM)Ukasz napisał(a): Po kafelkach wnioskuję, że dobre miejsce na testy wybraliście mrgreen Jakieś wnioski?

Jedyne możliwe - to są graty do grania w domu, bo nie ma ich ani jak zawieźć ani gdzie wystawić jeżeli chodzi o koncerty Big Grin wnioski takie, że CL na zawsze chyba pozostanie moim wzmacniaczem referencyjnym, ale narzekanie na głośniki Ashdowna jest dla mnie wyjątkowo przereklamowane.

L
(02-11-2017, 01:49 PM)Brylant napisał(a): Zawsze mi się te kręcone kable podobały.

mi tez, mam czarny ale muszę poprawić wtyki Wink

1. Co do narzekania na głośniki Asha - paczki ABM są zdecydowanie spox, ale MAG to dramat. Sporo grałem na jednych i drugich (miałem MAG-a 410, ABM-y stoją w mojej obecnej sali) więc mam możliwość kierowania się własnym doświadczeniem a nie "popularną opinią". Co ciekawe, główki MAG są ok, to przyzwoity budżetowy sprzęt, ale paczki... nie, po prostu nie.

2. Też mam, białego, fenderowskiego. Wygląda jak kabel słuchawki starego telefonu.
Odpowiedz
(02-11-2017, 01:40 PM)mazdah napisał(a): [Obrazek: DD9B4665-4C7A-4F66-9304-C355637E65D4_zpsvspdyfml.jpg]

Jak się ma ten 610 bez tweetera, wiem, że nie jesteś zwolennikiem gwizdków, ale dla mnie w każdej kolumnie powinno być to ustrojstwo z możliwością odcięcia?
Odpowiedz
[Obrazek: flea3.jpg]
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
(02-11-2017, 06:34 PM)Sebastian-J napisał(a): Jak się ma ten 610 bez tweetera, wiem, że nie jesteś zwolennikiem gwizdków, ale dla mnie w każdej kolumnie powinno być to ustrojstwo z możliwością odcięcia?

Jestem z niej niesamowicie zadowolony. Góry absolutnie nie brakuje, każdy dźwięk wazy tyle ile trzeba, nie ma czegoś takiego że pewnych dźwięków prawie nie słuchać a inne są za głośno. Lodówka Ampega tez nie ma gwizdka, a to absolutny klasyk na zawsze Smile ABM mniej buczy, jest szybszy, ma trochę mniej najniższego środka a więcej góry i dołu, przez co łatwiej go ogarnąć w trudnych akustycznie pomieszczeniach.
Odpowiedz
(02-12-2017, 09:45 PM)zwinny napisał(a): [Obrazek: flea3.jpg]

Flea? Ależ zajebisty...  slina slina slina
☓ Buzz ☓ Sire ☓ Wzmacniacze klasy D ☓ EMG ☓ Płytki na Fenderach
Nie używam! STOP AGRESYWNEJ PROPAGANDZIE!
Odpowiedz
tak, Flea. kurcze, chciałbym ten pickup.
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Piękny! A ja nigdzie nie mogę znaleźć próbek tego wiosła, bo albo wyskakuje mi typowy jazz albo MM...
Squier VM '70s JB 5 | Fender JB '78 | Buzz Hornet

Odpowiedz
[Obrazek: 16229387_265034917264420_176370472784704...MQ%3D%3D.2]

Ładne!

https://www.instagram.com/redlayerguitars/

Odpowiedz
Sztosiwo.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
[Obrazek: 16584758_1183183971801127_63479478336933...Mg%3D%3D.2]
Odpowiedz
Zajebiste. Ciekawe ile czasu taki top zajmuje - pół godzinki?Wink
Odpowiedz
Widać, że drukowane mrgreen
Odpowiedz
(02-13-2017, 06:46 PM)Dex napisał(a): Widać, że drukowane mrgreen

Czesc w korpusie , jest zalana epoxy z kawalkami drewna wewnatrz. Wyglada ciekawie  ale nie jestem przekonany czy bedzie dobrze brzmialo...
Odpowiedz
Pomysł jest niezły od strony dizajnerskiej.
Wykonanie... nie jest perfekcyjne. Widać jakieś brudy, nierówności itp, a powinno być mega estetyczne.
Jeśli chodzi o brzmienie, to pewnie będzie przeciętnie Big Grin

Ale podstrunnice są zajebiste!

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 110 gości