Klinika GASu
[Obrazek: rickenbacker_360-12_c63_fireglo.jpg]

Srogo przygasowany Undecided
Rickenbacker 4003 | Rickenbacker 360 | Wal Mk I copy | Hofner 500/1 | Bass VI | Epiphone EB0

Hammond L100 | Leslie 760

'69 Fender Bassman 50 | '69 Zelmer 100 | '67 Sunn Sonic

'73 Fender Bassman Ten | 70s Fender Twin Reverb | Vox AC30
Odpowiedz
Przygarnąłbym tak bardzo chętnie - dokładnie w tym wykończeniu...

[Obrazek: whdj5-jpg.2026349]
Odpowiedz
Ładny. DJ?
Odpowiedz
miałem kiedyś taki bas (indonesia albo korea - nie pamietam dokladnie). Było to moje marzenie odkąd dowiedziałem się o Laklandach. I tak jak sie na tym basie zawiodłem to masakra. Może trafił mi się wyjątkowo głuchy egzemplarz ale ten bas nie grał.
Odpowiedz
(11-07-2017, 10:58 PM)Basstard napisał(a): Ładny. DJ?

Tak. Smile
Chodzi mi po głowie już od około 2 lat, ale po tym co się naczytałem, to w ciemno nie kupię, a u nas na rynku prawie nieosiągalny w sensownych pieniądzach.

(11-08-2017, 07:18 AM)yacoob napisał(a): miałem kiedyś taki bas (indonesia albo korea - nie pamietam dokladnie). Było to moje marzenie odkąd dowiedziałem się o Laklandach. I tak jak sie na tym basie zawiodłem to masakra. Może trafił mi się wyjątkowo głuchy egzemplarz ale ten bas nie grał.

O, właśnie takich rzeczy się naczytałem. Wink Dlatego spodziewam się, że mogę nigdy nie spełnić tego GASu... W kraju tego prawie nie ma, a nie polecę do UK lub USA żeby ograć bas...
Odpowiedz
(11-08-2017, 10:36 AM)VOLCIK napisał(a):

Tak. Smile
Chodzi mi po głowie już od około 2 lat, ale po tym co się naczytałem, to w ciemno nie kupię, a u nas na rynku prawie nieosiągalny w sensownych pieniądzach.

O, właśnie takich rzeczy się naczytałem. Wink Dlatego spodziewam się, że mogę nigdy nie spełnić tego GASu... W kraju tego prawie nie ma, a nie polecę do UK lub USA żeby ograć bas...

Widziałeś na grupach na FB tego DJ? Ktoś z Bydgoszczy sprzedawał ale nie w takim kolorze Wink
Odpowiedz
Widziałem. Ale jak to w życiu bywa - pojawił się, gdy jestem bez wolnych środków. Jeśli do grudnia się nie sprzeda, to będę rozważał wycieczkę do Bydgoszczy, ale z tego co widziałem to zainteresowanie było natychmiastowe. Wink
Odpowiedz
Mi się gas na to włączył:

[Obrazek: highlight-electric-artist-bass-rw-p-bass-tuner.jpg]

daaaawno nie kupiłem sobie instrumentu, chyba czas najwyższy.

[Obrazek: 0147000306_gtr_frt_001_rr.jpg]
Nie będziesz tam jakimś poetą
Tylko najgorszym na świecie...

Polubcie Spare Bricks na fb Wink
www.sparebricks.pl

Odpowiedz
(11-07-2017, 10:29 PM)VOLCIK napisał(a): Przygarnąłbym tak bardzo chętnie - dokładnie w tym wykończeniu...

[Obrazek: whdj5-jpg.2026349]

Kiedyś był taki w Bassmencie (chlip, chlip), ale chyba z palisandrem. Śliczny. I ładnie grał. GASowałem wówczas srodze.
Odpowiedz
(11-08-2017, 03:19 PM)JA_cek napisał(a): daaaawno nie kupiłem sobie instrumentu, chyba czas najwyższy.

[Obrazek: 0147000306_gtr_frt_001_rr.jpg]

Dużo fajniej by wyglądał z czarnymi kluczami i czarnymi bloczkami na podstrunicy Wink
OMG
Odpowiedz
(11-08-2017, 10:36 AM)VOLCIK napisał(a):

Tak. Smile

(11-08-2017, 07:18 AM)yacoob napisał(a): miałem kiedyś taki bas (indonesia albo korea - nie pamietam dokladnie). Było to moje marzenie odkąd dowiedziałem się o Laklandach. I tak jak sie na tym basie zawiodłem to masakra. Może trafił mi się wyjątkowo głuchy egzemplarz ale ten bas nie grał.

Kolega ma takiego, ale chyyyyba z palisandrem? Nie pamiętam. Całkiem fajny jazz bass i super wybór na dżoby, choć szczyt dźwięczności to nie jest.
Odpowiedz
Ale GAS na Darkglassa... a ja nawet zespołu nie mam Tongue
OMG
Odpowiedz
Człowiek myśli, że jest kompletny, ma wszystko, a tu jeb!
Włączył mi się okrutny GAS NA PRECLA w naturalu z palisandrem.
To chyba za te wszystkie podśmiechujki z Dexa... Sad

Odpowiedz
Nie chcesz kupić Precla w bieli z palisandrem? Tongue
OMG
Odpowiedz
Jakiś czas temu GASowałem na białego z palisandrem, ale mi przeszło Cool

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości