Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :)
Odpowiedz
regularnie co jakiś czas włącza mi się faza na Tori Amos i wtedy zawsze jestem pod niesamowitym wrażeniem nie tylko samej Tori, ale również jej sekcji rytmicznej. 

W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Odpowiedz

Kto wystartuje w konkursie? Smile
Washburn S1000 |MM SR 4 '89| Aria Pro II The Cat Bass| Hohner The Jack | Harley Benton JB | 
Taurus TS-1010
Odpowiedz
Odpowiedz
Stare nagranie, ale dopiero dzisiaj zwróciłem uwagę, że młody Alphonso gra tutaj na PB z dodatkowym singlem pod gryfem i humbem (?) pod mostkiem.

You should never be comfortable, man. Being comfortable fouled up a lot of musicians.
Miles Davis
Odpowiedz
Bardzo fajne wywiady prowadzone przez Doma Famularo:

Odpowiedz
fajnie mjusikmanik chodzi

Odpowiedz
(03-29-2020, 10:54 AM)zwinny napisał(a): fajnie mjusikmanik chodzi

Eeeee, to w ogóle bardzo fajne jest! Trochę a'la Daft Punk, ale jeszcze bardziej ejtisowe. Me likey.

Nie no, dzięki Tobie odkryłem nową fajną rzecz! Tutaj z kolei zajebiście Dżezik robi.

Ależ to jest dobre!

Odpowiedz
no tupperware remix party to dobre wariaty są, parę lat temu w jakimś programie na temat kanadyjskiej sceny muzycznej na discovery ich pokazywali i od tej pory śledzę.

Odpowiedz
Leland Sklar i Guy Pratt odpalili swoje kanały

Odpowiedz
All Star Bass Series - Right Hand Technique

nie wiem czy było, ale dziś to zobaczyłem i mnie mocno poruszyło - oglądajta bo bardzo warto

https://www.youtube.com/watch?v=ccpZfsalYS4
Ibanez MC 924-Aphex Punch Factory-Chaos Signal Splitter x2:
Manlay Sound Bass King, Source Audio Lunar Phaser, BOSS BF 2B, BOSS BF-3, EarthQuakerDevices Hummingbird,TC Flashback X4 - Eden WT 600-DMNF 4x10, - KUSTOM GROOVE 115C,
kable Laboga, Roland Juno G, BOSS DR-880, Roland Quad Capture,

Odpowiedz
guess who's back

Odpowiedz
(04-02-2020, 10:51 AM)zwinny napisał(a): guess who's back

W sensie, że z nim coś nie tak?  Tongue
Odpowiedz
nie no, parę ładnych lat temu był całkiem popularny na YT, a potem zniknął na parę lat. a teraz wrócił. taka sytuacja.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości