Klinika GASu
(04-06-2020, 09:54 PM)bratekr napisał(a):
(04-06-2020, 08:42 PM)3cina napisał(a):
(04-06-2020, 08:33 PM)Brylant napisał(a): Mam już... zajebisty! Lepszego mi nie potrzeba Wink

ja mam 3 ...

Ja się waham, czy z tego pięknego kawałka jesionu, z którego wyciąłem korous, zrobić precla czy coś w stylu G und L.
Waham się.

precli nigdy za wiele Smile
Odpowiedz
(04-07-2020, 07:57 AM)3cina napisał(a):
(04-06-2020, 08:33 PM)Brylant napisał(a): Mam już... zajebisty! Lepszego mi nie potrzeba Wink

ja mam 3 ...

Ja się waham, czy z tego pięknego kawałka jesionu, z którego wyciąłem korous, zrobić precla czy coś w stylu G und L.
Waham się.

Chyba namówił.
G&La sobie zrobię następnym razem. Mam sporo ładnego jesionu.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Dangerous Music Dbox i SOS Audio Upgrades Buss Compressor
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(04-07-2020, 07:57 AM)3cina napisał(a):

ja mam 3 ...

Waham się.

Wcale nie jest mi potrzebny Rolleyes
[Obrazek: ITMB500MF-P.fpx?cvt=jpg]
Odpowiedz
To Nordy?
Odpowiedz
Tak.

dodatkowe znaki admin pała
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
(04-07-2020, 09:39 AM)Fab napisał(a): To Nordy?

Well, since Ibanez, or possibly just AMS, let the cat out of the bag I guess I might add some solid info about said cat.

The new CND pickups are a licensed product that is made overseas for this new Ibanez bass. Carey Nordstrand Designed is what CND stands for. And it's also what I did. Here's how it went down:

Ibanez approached me about this project early this year. I said I was open to the possibility under a couple conditions. 1) I must personally design, wind, and test the pickups here in my shop. 2) I will design, wind, and test the pickups using only the exact same materials that they use in the overseas factory. 3) I will only test the pickups in the actual basses that they will be installed into in production.

So, Ibanez sent me magnets, fiber, and covers. We determined that we use the exact same wire as the overseas factory so I decided what gauge to use based on what we have here and what I wanted tonally. Then Ibanez sent me 3 basses, a four, a five, and a six string. So we got to winding and testing pickups. Before too long I was very happy with what I was hearing and I sent the approved designs and specs to Ibanez to begin manufacturing. What you see above is the result of this design and license process.

I have to say that I am VERY excited about what these basses bring to the market with the pricing they're offering these at. The sound is VERY much a Fender inspired tone. In my testing I was able to get a killer huge P tone from the P style pickup. Deep and wide with a ton of punch. Also, the bridge pickup will do a Jaco Schwarzenegger sound for days. Then, with the flexibility of the preamp, you can get a massive modern sound that will go from slappy deep R & B to raging metal.

I'm really curious to see what players think of these once they get their hands on them

https://www.talkbass.com/threads/new-nor...0.1127775/
Odpowiedz
[Obrazek: dangerous-music-d-box-913565.jpg]

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Już to pisałeś 5 godzin temu
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
(04-07-2020, 09:35 AM)3cina napisał(a): [Obrazek: ITMB500MF-P.fpx?cvt=jpg]

Ta główka to kurwa abominacja.
Odpowiedz
(04-07-2020, 02:25 PM)Basstard napisał(a):
(04-07-2020, 09:35 AM)3cina napisał(a): [Obrazek: ITMB500MF-P.fpx?cvt=jpg]

Ta główka to kurwa abominacja.

[Obrazek: uz7WFNS.jpg]

Odpowiedz
(04-07-2020, 02:19 PM)Stasiu napisał(a): Już to pisałeś 5 godzin temu

to nie jes tfoe forum ;P

Odpowiedz
(04-07-2020, 02:41 PM)Burning napisał(a):
(04-07-2020, 02:19 PM)Stasiu napisał(a): Już to pisałeś 5 godzin temu

to nie jes tfoe forum ;P
No jest i co mi zrobisz

Sent from my motorola one using Tapatalk
Tommi napisał(a): Melanż, laski, kąpiel w kasie
to nie dla mnie, gram na basie
Brylant napisał(a): Jak człowiek dojrzeje, to wie ze poza vol mu nic więcej nie potrzeba Tongue
aktualnie: https://moontoy.bandcamp.com
dawniej: http://muhuisland.bandcamp.com
Odpowiedz
[Obrazek: 102b-msp.jpg]

Odpowiedz
Fender American Vintage ''74 Jazz Bass

ME WANT!

Szkoda, że już nie robią. To była krótka seria w 2013 roku bodajże.

[Obrazek: istk05vwfdakbfdlxn7h.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 109 gości