Klinika GASu
nie pitol, dziś 1000W to minimum Smile

FEnDER SRENDER!

Odpowiedz
a ja mam taki gas:
[Obrazek: asuseeepc1215n_5g.jpg]
[Obrazek: asuseeepc1215n_11g.jpg]

Jak tylko pogonie obecnego lapka to kupuję Smile
Odpowiedz
1000W na stronę! Smile
Odpowiedz
(12-10-2010, 11:08 PM)hubertgal napisał(a): 1000W na stronę! Smile

na odsłuch!

Emotka_2755
Have no power in your cock?
You will find it in funk-rock!
www.facebook.com/manufunktura
Odpowiedz
na słuchawki!

FEnDER SRENDER!

Odpowiedz
Domo: komputeropodone urządzenie przenośne Wink

u mnie GAS na...
basowe
Wal Mach II
Acoustic 220 + Orange 15"
Boss ODB-3 z obniżonym napięciem
Radial ABY BigShot
Precision jesion/klon
Jazz IV i Jazz V
LeFay Capone90/5 jesion/klon/palisander
GreenAmp KT180
EHX Microsynth

niebasowe:
Adam Audio S3X-V
CME VX6
MacBook 13"
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(12-10-2010, 11:23 PM)Burning napisał(a): Boss ODB-3 z obniżonym napięciem
Też mam na to GAS, a bardziej na coś co obniży napięcie Tongue
Zastanawiam się czego można by użyć jako takiej nawet trwałej obudowy na taki potek-skrętek.

Odpowiedz
Burn: konserwa z Ciebie, ostatni pecet jaki miałem to celeron 733@~970 i jakoś nie tęskno mi Wink
Odpowiedz
(12-10-2010, 11:23 PM)Burning napisał(a): u mnie GAS na...

niebasowe:

MacBook 13"

[Obrazek: Gay-ItsOkay.jpg]

Wink
Odpowiedz
hubert - to znajdź mi tańszą 13" z firewire, w miarę sensownym prockiem i szybkim RAMem :S
Ja to mam wrzucić do pokrowca na bas, zasilić tym presonusa i nagrać ślady, albo zagrać przez symulacje w konsolę.
PCeta do miksów mam w domu z Adamami Emotka_2755

Maciejeq - a w czym chcesz obniżać napięcie?

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(12-10-2010, 11:34 PM)Burning napisał(a): Maciejeq - a w czym chcesz obniżać napięcie?

W ODB-3 mrgreen Niejasno się wyraziłem w poprzednim poście, sorry Emotka_2755

Po prostu ciekaw jestem jak to będzie brzmiało, jak zmieni się charakter tego przesteru. Nie chce mi się go zmieniać na jakiś inny, bo jest łatwy w obsłudze, no i całkiem sporo można z niego wykręcić. A np. 3 gałki Big Muff'a EHXa owszem, brzmieniowo mi się bardzo podobają, ale brak mi tego pokrętła Balance i Eq (wiem że jest tone, no ale... brzmi to zupełnie inaczej).
Odpowiedz
mi chodzi o uzyskanie tego krótkiego momentu na lekko podzdechłej baterii, kiedy przestaje walić siarą i jedzie gruzem, a jeszcze bat. nie jest za słaba i efekt nie pierdzi bez dynamiki Big Grin

Odpowiedz
(12-10-2010, 11:34 PM)Burning napisał(a): hubert - to znajdź mi tańszą 13" z firewire, w miarę sensownym prockiem i szybkim RAMem :S
Ja to mam wrzucić do pokrowca na bas, zasilić tym presonusa i nagrać ślady, albo zagrać przez symulacje w konsolę.
PCeta do miksów mam w domu z Adamami Emotka_2755

A takie coś http://www.komputronik.pl/index.php/prod...77EA_.html ?
Odpowiedz
co wy z tym napięciem... poszaleliscie... bas to nie gitara... za niskie zasilanie i po dynamice i po dole pierdziafon sie robi jak bys gral przez domofon.... ja tam gdzie moge pakuje wyzsze zasilanie niz nominalne ...

1978 MIA Fender Jazz Bass Ash Maple BA II, 1973 MIA Fender Jazz Bass Fretless Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Ash Rosewood BA II, 1972/1988 Custom Fender/Ibanez Jazz Bass Fretless BA II-> Phil Jones, Monster and George'L Cables -> Futube Custom Preamp, Futube modified: DEMETER HBP-1 Tube Bass Preamplifier, SWR SM900, SWR GrandPrix, SWR Interstellar Overdrive; Ampeg SVT II Pro, Marshall JMP1, Fender MB1200 PowerAmp; Groove Tubes SE II, 1970 Hiwatt DR103, 1975 Sound City 50B Plus -> Aguilar GS 210, Aguilar GS 410, Aguilar GS 115, Hiwatt Custom 4x12, Fender ToneMaster Custom Shop 2x12 with Fane Spk, Fender Rumble Custom Shop 4x10, Ampeg SVT-810AV, SOS Audio Upgrades Buss Compressor

[Obrazek: 1218859243852_f.jpg]
Odpowiedz
Alfik, słyszałeś kiedyś ODB-3 na lekko zdychającej baterii? lepszego drive'u nie znalazłem.
Gruz, dynamika z sesnsem, tylko ten chujowy bypass..
Na zasilaczu wali siarą/piachem, a jak bateria da ciut niższe napięcie (tam po miesiącu-dwóch) to jest miazga!

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 250 gości