[INDEKS] Jaki sprzęt kupić?
I ja też tak twierdze. Mam i polecam Big Grin

A jakbyś chciał Buger tego EBSa w dobrej cenie to patrz mój podpis Big Grin
Zapraszam na stronę mojego bandu Omni mOdO- http://www.facebook.com/OmnimOdO
Odpowiedz
chopy...

mam dwie sprawy...
Czy ktoś miał z tym czymś styczność? jakieś doświadczenia?

[Obrazek: GR.gif]

producent

Thomann

Druga kwestia:

doświadczonych, macających lub macających paczkę T.C Electronic RS212 proszę o opinie. Trochę na talkbasie jest wieści ale pojawiają się hasła, że jest taka "boomy" Confused trochę mnie to martwi szczególnie że się do niej przymierzam...

Oooo...takiej
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcQX_heRAZL7eOzK_dMYWVb...vLn-ZyXblp]
...mO_Om...

Cytat:"...I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,
A potem zapytał o zarobki nasze - usiadł i zapłakał..."
Odpowiedz
Witam!
Miał ktoś do czynienia z paczkami Taurus z serii TF np TF210 lub z paczkami Kustom z serii DE? Warte to zainteresowania?
Odpowiedz
ja z Kustomami miałem. Fajne są, na pewno warte swojej ceny. Miałem w próbowni na dwa tygodnie zestaw Kustoma DE300+410+115 do porównania ze stojącym tam zawsze MAG300+410+115. Podłączałem w różnych konfiguracjach. Każdy kolcek Kustoma wypadał w każdej konfiguracji lepiej niż analogiczny klocek Asha. A najbardziej te paczki podobają mi się z wyglądu, uważam że jedne z ładniejszych na rynku Smile
Odpowiedz
Zastanawiam się nad zakupem zestawu 2x10 plus 1x15 Kustoma. Miał ktoś do czynienia z paczkami firmy Noisybox? Jak one wypadają przy Kustomie?
Odpowiedz
EHX LPB-1. Dobre to jako booster?
Jest niesamowicie tani i w sumie na yt wygląda na to, że rzeczywiście nie jest bardzo kolorujący, ale to yt.
Stingray4/Tokai Jazz Bass/Greco Precel/Microkorg ->Korg Pitchblack - BF2 - OC2 - OC2 - LPB-1 - CEB - Zoom ms60B - DigiTech bass synth wah - mooer slow engine - TC flashback - SA Manta - Joyo American - Joyo ult drive - Digitech Jamman Stereo -> ASH ABM 300 -> TC RS212
Odpowiedz
(01-18-2011, 08:42 PM)questionmaker napisał(a): EHX LPB-1. Dobre to jako booster?
Jest niesamowicie tani i w sumie na yt wygląda na to, że rzeczywiście nie jest bardzo kolorujący, ale to yt.

wahrocker polecał mi go, nawet na allegro kiedyś się licytowałem o niego, ale mnie chuje przebili o zyla Tongue
no ale teraz leci do mnie fajniejszy booster z bonusem mrgreen
Odpowiedz
(01-18-2011, 10:08 PM)Viking napisał(a):
(01-18-2011, 08:42 PM)questionmaker napisał(a): EHX LPB-1. Dobre to jako booster?

wahrocker polecał mi go, nawet na allegro kiedyś się licytowałem o niego, ale mnie chuje przebili o zyla Tongue
no ale teraz leci do mnie fajniejszy booster z bonusem mrgreen

To sobie kupię Smile
potem jest lpb-2ubes i będę potentatem na rynku LPB Tongue
Stingray4/Tokai Jazz Bass/Greco Precel/Microkorg ->Korg Pitchblack - BF2 - OC2 - OC2 - LPB-1 - CEB - Zoom ms60B - DigiTech bass synth wah - mooer slow engine - TC flashback - SA Manta - Joyo American - Joyo ult drive - Digitech Jamman Stereo -> ASH ABM 300 -> TC RS212
Odpowiedz
co powiecie pany o squierach vintage modified ? macał ktoś ? warte to uwagi, czy lepiej dozbierać troszkę i czaić się na fendera dżapejn? pozdro600!
Vintage V4 -> Klotz+Neutrik(diy) -> Trace Elliot GP7SM 150 -> Trace Elliot 2103x /GK Backline 112
Odpowiedz
Zasilacz, dobry, na max 5 efektów, żeby chociaż jedno wyjście miało regulowane zasilanie, np 12volt ??

Yankee ?
(01-18-2011, 11:13 PM)Kyszmon napisał(a): co powiecie pany o squierach vintage modified ? macał ktoś ? warte to uwagi, czy lepiej dozbierać troszkę i czaić się na fendera dżapejn? pozdro600!

dozbierać Smile

u mnie za plecami leży taki vintage modified jazz 4, i brzmi jak kołek Tongue
poza tym ma chujowe struny, jakieś LaBella Nickel
Odpowiedz
przy ustawieniach powyżej połowy lekko rozjaśnia
wykonanie perfekt, bateria trzyma długo, niedrogi..
polecam
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Viking...

Yankee

albo

Cioks

Co do cioksa, zadzwoń na nr. sklepu, odbierze właściciel i on Ci przedstawi szczegóły tych zasilaczy
...mO_Om...

Cytat:"...I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,
A potem zapytał o zarobki nasze - usiadł i zapłakał..."
Odpowiedz
(01-18-2011, 11:14 PM)Viking napisał(a): Zasilacz, dobry, na max 5 efektów, żeby chociaż jedno wyjście miało regulowane zasilanie, np 12volt ??

Yankee ?

A propo zasilaczy. Co sądzicie o czymś takim:
http://allegro.pl/zasilacz-do-4-efektow-...75566.html
?
Jest sens kupowania takiego zasilacza? Nie wiem czy dobrze myślę, ale na zdjęciach wygląda on tak jakby nie miał bolców do podłączenia do kontaktu, tylko ma kabel zasilający. Pasowało by mi coś takiego, bo można by go zamontować w pedalboardzie.
Odpowiedz
(01-18-2011, 11:30 PM)SUVV napisał(a): Viking...

Yankee

albo

Cioks

Co do cioksa, zadzwoń na nr. sklepu, odbierze właściciel i on Ci przedstawi szczegóły tych zasilaczy

o, o tym Cioksie nie słyszałem
wyglądają na kompaktowe i są nie drogie Smile no i można kombinować z zasilaniem
muszę jeszcze zsumować natężenie mA efektów i wtedy zadecyduję Smile
Emotka_2755
Odpowiedz
(01-18-2011, 11:14 PM)Viking napisał(a): Zasilacz, dobry, na max 5 efektów, żeby chociaż jedno wyjście miało regulowane zasilanie, np 12volt ??

Yankee ?

Ja zrobiłem już 6 pedalboardów z zasilaczami Yankee. Profesjonalnie wykonane, żadnych brumów/przydźwięków, rewelacyjny kontakt z producentem, jeżeli potrzebujesz konkretnego zasilacz,a a nie posiadają takiego w ofercie to zadzwoń na pewno coś podpowiedzą.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 17 gości