Fender B-HOOD
mnie meksyk P przekonał do grania na basie Smile
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Joł. Panowie, Waszym zdaniem warto pchać się w ten instrument:
http://www.thomann.de/pl/fender_duff_mckagan_p_bass.htm
Przyznam, że w kwestii wizualnej niesamowicie mnie kręci, chociaż początkowo wcale mi się nie podobał. Próbki brzmień które są na tej stronie (szczególnie metal i rock) też mnie niesamowicie rozwalają. Ale jest kwestia tego typu, czy za te około 4 tysiaki nie lepiej szukać jakiejś używki (chodzi konkretnie o precle)? Jeśli tak to jakie. Jest taki ogrom modeli, że nie ogarniam tego. Bardzo chciałbym podobne brzmienie jak na duff'owym Ferdku więc chyba istotny jest układ pickup'ów.
Bo jak zrozumiałem z powyższych postów, tym, że coś jest wyprodukowane w mechiko to nie należy się przejmować...
Odpowiedz
http://www.musicradar.com/news/guitars/n...ses-357615

Fender wprowadza nową serię Special, made in usa, cena niższa niż Standard.
Coś w stylu Highway One, bez badassa.
Ciekawe jak z jakością i brzmieniem.
Odpowiedz
Poproszę o numerek Wink

[Obrazek: 69804_1384810191599_1572353281_30804369_4037327_n.jpg]

Fender Jazz Bass V American Series Deluxe 1998
Odpowiedz
(11-25-2010, 12:02 PM)Burning napisał(a): mnie meksyk P przekonał do grania na basie Smile

Rob Wright z Nomeansno grał od zawsze wyłącznie na Meksykach, bynajmniej nie dlatego że nie stac na amerykanca mrgreen

Odpowiedz
kiki666 jak jesteś z warszawy to możesz spóbować ograć http://allegro.pl/fender-jazz-bass-nowa-...12106.html a może już go kupiłeś bo nie wisi już na allegro Smile
Odpowiedz
Duff McKagan signature Smile
Odpowiedz
tak właśnie taki jak szuka kiki666 Smile
Albo mi się wydaje albo Woody Alien ma bardzo podobne brzmienie basu do no means no.
Odpowiedz
poproszę o numerek. : )

Fender Jazz Bass MIM '09
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
To ja też poproszę numerek:

[Obrazek: e67a9d7b49fe265fmed.jpg]
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
kurwa, JAACA, czy jest jakiś bas, którego nie masz?

nie lubię Cię... ;(
Odpowiedz
Ohydne blachyBig Grin

Już wiem że mój 7ender ich nie dostanieBig Grin Z jakiego drewna korpus i gryf?Made by USA?
Odpowiedz
Korpus to jesion, gryf - klon, podstrunica palisandrowa. To jest jazz '75 z serii american vintage. hubertgal - już niedlugo-jak widać sprzedaję instrumenty Smile
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
tak, żeby kupić następny zajebisty Big Grin
Odpowiedz
(01-19-2011, 05:32 PM)JAACA napisał(a): To ja też poproszę numerek:

[Obrazek: e67a9d7b49fe265fmed.jpg]

piękna decha, lubię takie wyraźne słoje na basówkach. Bez blach byłoby ładniej imho Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości