Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne)
Poszukuję właściciela wzmaka Sound City z Wielkopolski...
Odpowiedz
xxx
Odpowiedz
Ma ktoś cynk namiar na jakiegoś dobrego nauczyciela we Wrocławiu?
Dzięki
Odpowiedz
Poszukuję kolumn AGUILAR lub EPIFANI

112 i/lub 210

najchętniej 8OHM, około 300W
Odpowiedz
(01-09-2011, 02:03 PM)tooooomasz napisał(a): Ma ktoś cynk namiar na jakiegoś dobrego nauczyciela we Wrocławiu?
Dzięki

Grabowy nie jest z wrocka przypadkiem?
Nie będziesz tam jakimś poetą
Tylko najgorszym na świecie...

Polubcie Spare Bricks na fb Wink
www.sparebricks.pl

Odpowiedz
Szukam miejsca w jakiejś kapeli chałturniczo eventowo coverowej.
Najlepiej z okolic Białegostoku lub Warszawy. Na stanowisku basisty rzecz jasna Smile
Odpowiedz
szuka,m namiary na kolo co sprzedawał na allegro stary head Randall RB120 lub kogoś kto ma taki.Szukałem a archiwum allegro ale bez rezultatów.
Odpowiedz
(01-09-2011, 02:03 PM)tooooomasz napisał(a): Ma ktoś cynk namiar na jakiegoś dobrego nauczyciela we Wrocławiu?
Dzięki

http://www.youtube.com/user/BASSLINEPFP#...v4cnbGdoh4
Piotr Nosal jest z Wrocka, świetny basista, polecam!!

Odpowiedz
Tez polecam Piotrka Nosala!

A jak ktosby sie chcial pouczyc na kontrabasie czy na basie w Zielonej Górze i okolicy, to zapraszam!
Poczatkujacy jak i zaawansowani znajda cos dla siebie Wink
cena: 35zł

Kontakt: wszolek91@gmail.com , 603514337
Odpowiedz
Profesjonalna kapela eventowo - coverowa z Gorzowa poszukuje wokalisty lub wokalistki.
Klimaty :pop, funky.
Kontakt : zolo12@poczta.fm
Odpowiedz
Gitarzysta basowy chętnie dołączy do zespołu grającego chałturniczo.
Oprócz sprzętu basowego posiadam kompletne nagłośnienie.
Piotrków Trybunalski i okolice.
Tel.606257253.
Pozdrawiam.
Odpowiedz
A propos Piotrka Nosala - znakomity, ale co ten Ken Smith mu tak nie bardzo brzmi ? To jakiś budżet czy co ?

Kijas
Odpowiedz
Witam zespół z WYSZKOWA (kolo warszawy 40 min drogi) poruszający się w klimatach metalcore,grind itp poszukuje basisty lub basistki nasze wymagania nie są wygórowane masz sprzęt, zapał i poważne podejście do grania muzyki zapraszamy Smile
mamy kanciapke nasz wiek i staż gry to:

gitara (staż 5 lat gry) 23lata
gitara (9 lat) 29 lat
perkusja (6 lat) 25 lat
wokal (dopiero do nas dołącza wiec jeszcze nie wiem za dużo Tongue)
Odpowiedz
Poszukuję kapeli w Kielcach, tudzież okolicy. Klimaty około jazz-blues-funk, sprzęt mam, gram nieczysto, ale za to nierówno. Emotka_2755
Fender Jazz Bass MIA, HB JB40FL -> Korg Pitchblack -> Boss OC-2 -> MXR Octave Bass Deluxe -> EHX Deluxe Bass Big Muff Π -> Marshall VBA 400 -> Marshall VBC 412

Alfik napisał(a):a może do rocka jak sama nazwa wskazuje zastosować jednak jazz basa
Odpowiedz
....poszukuję kapeli chałturniczej ze śląska, oczywiście poszukującej basisty. jestem mobilny, jeśli chodzi o sprzęt to samowystarczalny i małe nagłośnienie w postać dwóch aktywnych kolumn plus mixer i statywy firmy Mackie też posiadam. Podkreślam że grałem już chałtury.

tel 727627281
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości