Studio masteringowe - co tu dużo mówić.. zapraszam
Gratuluję!

Pozostaje pytanie - czy sprzęty mają płytki?
Warwick->Warwick->Warwick.

[Obrazek: sFxH1j7l.png]
Odpowiedz
Powodzenia, powodzenia. Własny biznes jest taki ... słodki. Oby jak najlepiej !!!
Odpowiedz
(02-22-2011, 06:45 PM)solartron napisał(a): Piękne studio Emotka_2497, ale czy nie masz czasem wrażenia, że ściany takie trochę nierówne mrgreen? Jakby wklęsłe czy co? W sumie, to nie dziwię się, że do takiego nietypowego pomieszczenia wyposażenie trzeba było kompletować aż dwa lata mrgreenmrgreen

gsb życzę powodzenia, mega pomysłów na realizacje masterów i tłumów klientów Emotka_2497
Tak trzymać Emotka_2755

No właśnie też miałem pytać, czy zakrzywienie ścian wynika z wyliczeń akustycznych Big Grin
I nadal interesuje mnie wpływ kaloryfera na brzmienie Big Grin

A na poważnie to muszę sprawdzić jak nagra (Kudelskiego) sprawdzi się w roli takiego masteruzyjącego magnetofonu. Przegrywam co jakiś czas materiały archiwalne teatru z tego magnetofonu i brzmi to bardzo dobrze.
Nie będziesz tam jakimś poetą
Tylko najgorszym na świecie...

Polubcie Spare Bricks na fb Wink
www.sparebricks.pl

Odpowiedz
Kaloryfer, mimo, ze metalowy, nie przeszkadza. planuje jednak owinąć go w coś chłonnego - ale to dopiero jak zacznie sie cieplej robic, bo teraz zamarzłbym tam na kość po takim zabiegu Wink
-
Odpowiedz
Gratulacje porządnie to wyglądaSmile
Odpowiedz
gsb - przecież taki kaloryfer to piękny ustrój dyfrakcyjno-refleksyjny Big Grin
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
kaloryfery sa dobre bo mozna na nich skarpetki i majty suszyc
w taki nowoczesny bezszczelinowy to nawet skarpetki nie wpadaja

Gratulacje GSB
Ja czekam na dalszy ciag, czyli pelnoprawne studio do nagrywania, od perkusji po wokale
Odpowiedz
(02-23-2011, 02:19 PM)Szkieled napisał(a): Ja czekam na dalszy ciag, czyli pelnoprawne studio do nagrywania, od perkusji po wokale
Na nagrywki i miksy to zapraszam do mnie Smile
a potem master u Grześka Emotka_2755
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
dzieki Burn, bede pamietal

Odpowiedz
Naaajss, też bym tak kiedyś chciał...
Odpowiedz
Poszerzyłem usługi o mastering pod winyl i masę nowego sprzętu Smile
Bardzo możliwe, że w tym roku wprowadzę też mastering pod SACD / DVD-A

Zapraszam, www.macca.pl
-
Odpowiedz
BTW - polecam, gsb. Obsługa na bardzo wysokim poziomie, zresztą jak i jakość samych masterów (moim skromnym zdaniem jest zajebiścieBig Grin).
Odpowiedz
piękna sprawa w pięknym mieście ! gratulacyje i powodzenia !
Ibanez MC 924-Aphex Punch Factory-Chaos Signal Splitter x2:
Manlay Sound Bass King, Source Audio Lunar Phaser, BOSS BF 2B, BOSS BF-3, EarthQuakerDevices Hummingbird,TC Flashback X4 - Eden WT 600-DMNF 4x10, - KUSTOM GROOVE 115C,
kable Laboga, Roland Juno G, BOSS DR-880, Roland Quad Capture,

Odpowiedz
Piękna sprawa, gratulacje i obyś się dalej rozwijał.
Odpowiedz
polubiłem również Smile dla forumowiczów jakaś zniżka?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości