04-25-2011, 04:38 PM
Zakwas !Roznice w twardosci materialu istnieja w obrebie jednego pnia ... W tym samym gatunku mam drewna rozniace sie kolorem , konsystencja ,twardoscia i waga. Miedzy innymi chce zrobic jak najwiecej elementow aby wyczuwac lepiej zaleznosci miedzy drewnem , konstrukcja a brzmieniem. Bo te wszystkie gryfy , korpusy sprawdze potem w graniu. Opcji jest zreszta nieslychanie duzo bo z tego samego klocka mozna wyciac gryf ze slojami lezacymi lub stojacymi.
Flytoo... Boje sie cokolwiek sprzedawac do Polski. Mam tutaj bas Furiosana , Fusiaka i precel Antonia . Nikt tego nie chce zabrac. Rodzina zazwyczaj ma i tak nadwage a rozni znajomi gdy ich prosze o wziecie instrumentu , patrza na mnie jak na przemytnika narkotykow.
Wlasnie wystrugalem nowy gryfik gitarowy , tym razem z glowka mojego pomyslu.Podstrunnica Tauari , nabije 24 progi ...
W nastepnym tygodniu zaczynam elementy basowe...
Flytoo... Boje sie cokolwiek sprzedawac do Polski. Mam tutaj bas Furiosana , Fusiaka i precel Antonia . Nikt tego nie chce zabrac. Rodzina zazwyczaj ma i tak nadwage a rozni znajomi gdy ich prosze o wziecie instrumentu , patrza na mnie jak na przemytnika narkotykow.
Wlasnie wystrugalem nowy gryfik gitarowy , tym razem z glowka mojego pomyslu.Podstrunnica Tauari , nabije 24 progi ...
W nastepnym tygodniu zaczynam elementy basowe...