06-24-2011, 08:24 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-24-2011, 08:29 PM przez abstraktus.)
nie mam regulacji vol vol dla każdej przystawki tylko balance i jest tak, że na ustawieniu grają obie przystawki PJ - bridgowy singiel zdecydowanie ciszej gra
solartron:
Masz dwie możliwości:
1) opuścić precla i podnieść jazza - ale to zmieni brzmienie.
2) kupić dopasowane picupy lub przynajmniej jazza o mocniejszym sygnale - to również zmieni brzmienie ale przynajmniej sygnał będzie na odpowiednim poziomie.
próbowałem z regulacją wysokości- nie wiele to zmienia, pickupy dopasowane fabrycznie, singiel bardzo ładnie mnie brzmi jeno troszkę mu dołu brakuje i tu chciałem doprawiać preclem, ale to z kolei powoduje nie tyle przykrycie a przyciszenie singla, słychać zdecydowanie mniej warkotu który tak lubię
solartron:
Masz dwie możliwości:
1) opuścić precla i podnieść jazza - ale to zmieni brzmienie.
2) kupić dopasowane picupy lub przynajmniej jazza o mocniejszym sygnale - to również zmieni brzmienie ale przynajmniej sygnał będzie na odpowiednim poziomie.
próbowałem z regulacją wysokości- nie wiele to zmienia, pickupy dopasowane fabrycznie, singiel bardzo ładnie mnie brzmi jeno troszkę mu dołu brakuje i tu chciałem doprawiać preclem, ale to z kolei powoduje nie tyle przykrycie a przyciszenie singla, słychać zdecydowanie mniej warkotu który tak lubię
Ibanez MC 924-Aphex Punch Factory-Chaos Signal Splitter x2:
Manlay Sound Bass King, Source Audio Lunar Phaser, BOSS BF 2B, BOSS BF-3, EarthQuakerDevices Hummingbird,TC Flashback X4 - Eden WT 600-DMNF 4x10, - KUSTOM GROOVE 115C,
kable Laboga, Roland Juno G, BOSS DR-880, Roland Quad Capture,
Manlay Sound Bass King, Source Audio Lunar Phaser, BOSS BF 2B, BOSS BF-3, EarthQuakerDevices Hummingbird,TC Flashback X4 - Eden WT 600-DMNF 4x10, - KUSTOM GROOVE 115C,
kable Laboga, Roland Juno G, BOSS DR-880, Roland Quad Capture,