07-21-2011, 08:04 AM
Dzięki za odpowiedź Markus, tak raz już pisałem o tej sprawie na braderhudzie Ampega. Potem wzmak był w naprawie, wrócił ale problem pozostał
Już odpisuję, więc tak:
Ad 1 Taaaak wiem
Ale nie wiem jak tam oni się z takim sprzętem obchodzą, trochę się bałem ale może faktycznie tak będzie najlepiej. Mam do niego case w miarę solidny więc jest to jakieś rozwiązanie.
Ad 2 Jeśli chodzi o przydźwięk to prawie znika on w salce prób (uziemienie). Nie wiem na ile głośne ma prawo to być.
Strzały są dość głośne i robią się głośniejsze jak rozkręca się wzmaka. Każde brzmi też inaczej. Mute "pstryka" tak bardziej "cyfrowo" w dodatku (co mnie cieszy) problem nie występuje na footswitchu. Natomiast przycisk channel select strzela i na wzmaku i na futsłiczu. Problem występuje także na przycisku "Octaver" na footswitchu, wzmacniacz takiego przycisku nie posiada (ma tylko gałkę od octavera).
Ad 3 Nie ma gwarancji, nie jest nowy.
Jeżeli to jakoś pomoże, nagram Ci na kamerę te wszystkie objawy o których piszę.
Dzięki za pomoc!
Już odpisuję, więc tak:
Ad 1 Taaaak wiem
Ad 2 Jeśli chodzi o przydźwięk to prawie znika on w salce prób (uziemienie). Nie wiem na ile głośne ma prawo to być.
Strzały są dość głośne i robią się głośniejsze jak rozkręca się wzmaka. Każde brzmi też inaczej. Mute "pstryka" tak bardziej "cyfrowo" w dodatku (co mnie cieszy) problem nie występuje na footswitchu. Natomiast przycisk channel select strzela i na wzmaku i na futsłiczu. Problem występuje także na przycisku "Octaver" na footswitchu, wzmacniacz takiego przycisku nie posiada (ma tylko gałkę od octavera).
Ad 3 Nie ma gwarancji, nie jest nowy.
Jeżeli to jakoś pomoże, nagram Ci na kamerę te wszystkie objawy o których piszę.
Dzięki za pomoc!
Fender Jazz Bass Geddy Lee Signature + Markbass Little Mark II + Noisybox 2x10SICA / SWR Goliath II
Kwintesencja
Kwintesencja