Basowa praca magisterska gotowa i obroniona.
A wracając do Kciuka - potwierdzam, że w Grand Central (utwór KSB) brzmienie Music Mana przestrojonego do D gniecie... Wtedy to rzeczywiście było coś - gość miał brzmienie, technikę i pojęcie o tym co i jak chce grać. Niestety się nie zapisał.

Edit - zapisał, nie zapisał, kto nie zna, polecam, niestety nie najbardziej "basowy" utwór z tej płyty, ale i tak słychać, o co chodzi Smile
Kciuk Surzyn Band

A ja mam podobną historyjkę z Kubiszynem, jak miklo z Kciukiem. Po koncercie Turnaua w Kaliszu poprosiliśmy wtedy jeszcze z narzeczoną właśnie jego (pierwszy szok - ekipa woła - Kubi, wierny fan czeka !) i daliśmy do podpisu płytę Before Sunrise. Jak jeszcze usłyszał gratulacje za nominacje do Fryderyków i powiedzieliśmy że pierwszy taniec na naszym weselu będzie przy tytułowym Before Sunrise, to zdołał tylko z uśmiechem podziękować. Mówię Wam - jego mina bezcenna mrgreen Coraz bardziej mi się podoba jego tzw. nuta mrgreen mimo że nie gra kciukiem. No i jest nadzieja że się zapisze (chyba się już zapisał) i maRcin ma o kim pisać doktorat hehe

Pozdro

Kijas
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Basowa praca magisterska gotowa i obroniona. - przez mazdah - 09-23-2011, 05:33 PM
RE: Basowa praca magisterska gotowa i obroniona. - przez herp - 09-23-2011, 05:35 PM
RE: Basowa praca magisterska gotowa i obroniona. - przez Hubert - 09-23-2011, 06:08 PM
RE: Basowa praca magisterska gotowa i obroniona. - przez Sobass - 09-24-2011, 04:58 AM
RE: Basowa praca magisterska gotowa i obroniona. - przez herp - 09-24-2011, 10:07 AM
RE: Basowa praca magisterska gotowa i obroniona. - przez mazdah - 09-24-2011, 11:05 AM
RE: Basowa praca magisterska gotowa i obroniona. - przez mazdah - 09-24-2011, 12:38 PM
RE: Basowa praca magisterska gotowa i obroniona. - przez WFoltynski - 09-25-2011, 07:21 PM
RE: Basowa praca magisterska gotowa i obroniona. - przez kijas - 09-26-2011, 03:23 PM
RE: Basowa praca magisterska gotowa i obroniona. - przez Hubert - 09-27-2011, 12:08 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości