Wzmacniacze z końcówką impulsową (np. Ashdown Little Giant)
niestety porównania tych głowek nie miałem Wink w takim razie jeszcze mogę powiedziec zeby jak ognia unikac r500 jak i tego rockera.. kupa straszna.. lmII to przyzwoita głowa.. grałem jeszcze w muzycznym na tej ,,lampie,, markbassa za ok 12k.. podłączyli mi to pod lodówke markbassa i powiem ze kurde.. albo mieli felerny model, albo to tez jest całkowita kupa.. zero charakteru pełnej lampy..
niestety z produktami markbassa jest różnie.. wiekszosc modeli moim zdaniem nie sa warte swojej ceny.. głowy posiadające te filtry posiadają strasznie specyficzny sound.. w porównaniu np do ebsów na których teraz to gram, mogę stwierdzic ze markbassy brzmią nieco plastikowo Wink

kolumn tez przetrzepałem sporo - travellery i seria clasic to śmiecie.. jedyne godne uwagi kolumienki to standart w wersji hf .. 2x new york 15' kopie dupsko.. przez chwilke miałem okazje pobrzdąkać na CLUB 600F32 ( imo najlepsza 2x12 na jakiej miałem okazje grać - droga strasznie z tego co wiem, a jak wchodziła do oferty to przez jakis okres czasu średnio dostepna w polandii ) Smile
ot co wiem o markbassach Wink
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Wzmacniacze z końcówką impulsową (np. Ashdown Little Giant) - przez yacoob - 10-10-2011, 06:27 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości