01-31-2012, 02:08 PM
(01-31-2012, 02:01 PM)mazdah napisał(a): Hehehe, masz rację - prawo kończę, a logika owszem była i to z całkiem ciekawym wykładowcą.
Na ostatnim wykładzie przedstawił tezę że logika jest głupia ... i ją logicznie udowodnił
Ja swoją przygodę skończyłem po roku. Dziś szczęśliwie finiszuję ekonomię i nauki polityczne na UW

(01-31-2012, 02:01 PM)mazdah napisał(a): Ja myślę, że różnice między Subem, Sterlingiem by MM, czy aktywnym OLP a Stingrayem są bardziej lub mniej subtelne, myślę że jak się dobrze trafi, to można się naprawdę nieźle zdziwić. Ja trafiłem raz źle i miałem w łapie Raya o właściwościach akustycznych klasycznej, vintydżowej Luny. I nie przesadzam ani trochę - niestety. Jestem tylko ciekaw jak bardzo uratowały by go nowe struny, ale w głowie mi się nie chciało zmieścić że zmęczone struny mogą aż tyle złego wyrządzić wiosełku za taką kase...
Mój SUB był bardzo fajny i z perspektywy czasu lepiej oceniam go niż MM SR V, którego miałem okazję tymczasowo posiadać, ale upieram się, że brzmiał inaczej (nawet porównywany był bezpośrednio

☓ Buzz ☓ Sire ☓ Wzmacniacze klasy D ☓ EMG ☓ Płytki na Fenderach
Nie używam! STOP AGRESYWNEJ PROPAGANDZIE!
Nie używam! STOP AGRESYWNEJ PROPAGANDZIE!