02-16-2012, 10:19 AM
(02-15-2012, 10:43 PM)Muzz napisał(a): Wrócę parę stroon do tyłu, posiadałem chromesy i chuj je strzelił po kilku miesiącach... syf kiła i mo0giła, to samo tyczyło sie halfraundów... te pożyły troszkę dłużej, ale też zdechły w miarę szybko. Ja tam lubię jak mi struny przestają brzęczeć górką i świeżością, ale jak przestają stroić w tak szybkim czasie , to można ochujeć. Może po prostu jakieś trefne te Dariusze miałem.
Co do flatów generalnie siedzą mi ernipiłki, mam jakieś sprecyzowane brzmienie i one mi siedzą genialnie a upierdliwy jestem co do brzmienia. Mazdah coś o tym wie
Chromesy kupiłem ze dwa lata temu jak miałem precisiona jeszcze, grałyna nim rok, ale czasem były zamieniane na jakieś roundy. Tak samo teraz zamiennie z roundami zakładam je na jazza. Zgrane są już sporo a stroją i są ok. Teraz je ugotowałem i odzyskały blasku w brzmieniu trochę. Musiałeś jakąś lipe trafić. Dziwne. Zresztą wiele osób narzeka na Daddario ostatnio, a ja gram na nich (i flatach i roundach) w kółko i nic złego się nie dzieje.