Wzmacniacze z końcówką impulsową (np. Ashdown Little Giant)
(03-01-2012, 09:37 AM)dr_kciuk napisał(a): Stary już jestem,niedowidzę i pomyliłem P1000 z D1000 kolegi Grzegorza...No tośmy się dogadaliSmile...Ok wszystko jasne.Jak sterylność to sterylnośćSmile...Ciekawi mnie jakiej paczki używasz do tej Pumy?

Ważne, że już wszystko się wyjaśniło mrgreen
Jesli chodzi o paczki to pewnie Cię zaskoczę mam dwie Yamahy BBT110s. Mój zestaw wygląda bardzo podobnie do tego:

[Obrazek: 405_bbt110.jpg]

Większość robi wielkie oczy jak te "gówienka" grają a gdy powiem ile kosztowały to natychmiast chcą takie kupić - ale już nie produkują chytry
Paczki są na customowych 4 ochomwych Eminence'ach typu Ferro. Paczki kupiłem na małe grania, bo nie chciało mi się targać dużych, ale potem okazało się, że wygryzły wszystkie moje EBSy a potem wszystkie kolejne Epifani. Następnych drogich paczek już mi się nie chciało kupować.
Na sztukach dają radę - razem mają 500W. Do "rockerki" się pewnie nie nadają, ale dla mnie są idealne. Konfrontowałem je już z wieloma renomowanymi paczkami i ciągle u mnie są Wink
W każdym razie z moją Pumą dogadują się perfekcyjnie - mam dwa osobne kanały, więc samymi prporcjami głośności dolnej i górnej można sporo zdziałać a P1000 to potrafi Wink
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Wzmacniacze z końcówką impulsową (np. Ashdown Little Giant) - przez solartron - 03-01-2012, 09:54 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości