(06-19-2010, 10:40 PM)mazdah napisał(a): Można by też zapytać co jest zajebistego w basie który pasmami włazi we wszystko w zespole - począwszy od blach (góra), poprzez gitary i wokal (środek) aż po centrale (dół) i cały czas próbuje się "przebić" - mimo, że to instrument sekcyjny.A to jest zajebistego, że skleja doskonale bębny z gitarami i wokalem, a przebija się dolnym środkiem i tam sobie warczy.
W Sphere gram nie tylko pod stopę, ale wsadzam smaczki z werblem lub blachami.
wszystko zależy od granej muzy..
PS:
wszystko jest grane lekko, zarówno roundy jak i flaty.
Mi precel na flatach w domu gada podobnie jak Tobie (choć mam wrażenie, że bardziej środkowo), ale jak rozk*rwię CLkę to mam totalnie inny sound, bo pojawiają się harmoniczne (a tona dołu przecież nie ginie)
No i bas mam chyba wyżej ustawiony.
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.