(04-25-2012, 11:40 AM)Alfik napisał(a):(04-25-2012, 09:13 AM)Lacki napisał(a): Jak już napisałem witając się, poza graniem na basie gdzie tylko da się, pracuje w Taurusie w związku z czym chętnie odpowiem Wam (jeżeli tylko będę umiał) na pytania. Oczywiście też chętnie zmierzę się z hejtingiem i krytyką
Oj... Nie będziesz miał ze mną lekko. Tak się składa, że przetestowałem dość sporo waszych gratów i generalizując uważam, że brzmią BARDZO źle i mają wprost skandalicznie źle dobrane parametry i zakresy działania filtrów i regulacji. Oczywiście postaram się nie uprawiać niemerytorycznego hejtingu dla hejtingu. W miarę wolnego czasu przygotuje długą listę merytorycznych skarg i zażaleń. Może to się komuś przyda.
Jestem na to gotowy. Nie mam zamiaru uprawiać tutaj natrętnej reklamy. Ja uważam akurat, że nasze graty mają bardzo spoko dobrane parametry. Chętnie przyjmę wszystkie skargi łącznie z tym, że się nie podoba logo itp.
Każdą skargę i zażalenie starannie przeczytam i się ustosunkuje. Jeżeli jakaś opinia pozwoli nam robić jeszcze lepsze wzmacniacze to nawet hejting przyjme z radością.
(04-25-2012, 11:57 AM)Misio napisał(a):(04-25-2012, 11:40 AM)Alfik napisał(a):(04-25-2012, 09:13 AM)Lacki napisał(a): Jak już napisałem witając się, poza graniem na basie gdzie tylko da się, pracuje w Taurusie w związku z czym chętnie odpowiem Wam (jeżeli tylko będę umiał) na pytania. Oczywiście też chętnie zmierzę się z hejtingiem i krytyką
Oj... Nie będziesz miał ze mną lekko. Tak się składa, że przetestowałem dość sporo waszych gratów i generalizując uważam, że brzmią BARDZO źle i mają wprost skandalicznie źle dobrane parametry i zakresy działania filtrów i regulacji. Oczywiście postaram się nie uprawiać niemerytorycznego hejtingu dla hejtingu. W miarę wolnego czasu przygotuje długą listę merytorycznych skarg i zażaleń. Może to się komuś przyda.
Zawsze znajdzie się taki, co zgasi całą społeczność.Ja rok temu zagralem koncerciak na BL 300h na paczce Demanu niepierwszej młodości, jeszcze z drucianą maskownicą, zwątpiłem wówczas w Taurusa potężnie. Nie mam pojęcia, gdzie ja Taurusa mogę przemacać w lewo i w prawo. Skąd jesteście?
O, na stronce macie, że Sopot, fajnie, bo jestem z Gdyni.Można do was wpaść z własnym basem i wyruchać w dupy wasze wzmaki przez cały dzień? Efekty też, Abigara jestem ciekaw.
Jesteśmy w Sopocie jak najbardziej możesz wpaść i zrobić nam z dupy jesień tylko daj wcześniej znać najlepiej PW.
Z góry przepraszam za błędy ortograficzne, interpunkcyjne i wszystkie inne.
http://godsownprototype.bandcamp.com/alb...-feel-like
http://godsownprototype.bandcamp.com/alb...-feel-like