05-11-2012, 07:25 AM
(05-11-2012, 05:51 AM)michalbial napisał(a): Znalazłem Deltę 15A za 360zł, także Kappa zdecydowanie droższa (przynajmniej dla mojego portfela). Omson, jaki gwizdek stosowałeś w swoich kolumnach? Są gwizdki o mocy 50W i cenie nie z kosmosu?
No i Delta 15 ma lepsze parametry (pod bas) niż Kappa 15 (wersja Pro ma za to lepsze od Delty standard, ale trzeba wiecej siana wyłożyć, warto...) - także bierz ta Deltę za 360 zł.

Ja miałem pancerny gwizdek ważący ok 1kg (nie wiem czy miał 50 czy 100W - ale był skuteczny w cholerę). Nie wiem co to za firma ale nie widziałem takiego w żadnej znanej pace (miał taki grubo-obły bolec w środku, jak w silniku jumbo jeta). Kable wchodziły na zaciski automatyczne (takie naduszane) - wiec profesjonalnie bardziej. Na prawdę bardzo ciężki. Gwizdek zanabyłem od kolesia trzaskającego kolumny (mówił, że z Ukrainy go sprowadzał, tyle że to nie był produkt ukraiński). Sprzedałem obydwie kolumny bassmanowi z The Bill, więc nie mam tam dostępu.
Chętnie bym się dowiedział co to był za gwizdek, bo zawsze zachodziłem w głowę, a koleś nie potrafił mi odpowiedzieć konkretnie... (nakleja z tyłu była nieco zużyta).
Tylko zdjęcia mi zostały (obczaj jak wyglądał ten gwizdek): http://img28.imageshack.us/slideshow/web...corner.jpg