[a tez sie pochawle!] EPka - Quaardvarktet
Fantastyczna muza! Smile
Jeszcze 2 lata temu wyłączyłbym po 30 sekundach a teraz się zasłuchuję i jaram Smile

Bardzo przyjemne. A co najważniejsze nie jest nużące... Ja mam ten problem przy tego typie muzyce, że łatwo popadam w znużenie. Miałem tak ostatnio na koncercie trio Maćka Fortuny. No chłopaki wymiatali wprost. To co wyczyniał perkusista to po prostu magia. A basista to już w ogóle był mistrz nad mistrze (Piotr Lemańczyk - pokłony do ziemi za groove i harmonie jakie wygrywa). Ale w sumie cały koncert to było czekanie na solówki kontrabasu, bo reszta była majstersztykiem technicznym, ale jakoś tak... no bez jaj Wink
Jest jeszcze szansa, że w sumie to jestem młodym adeptem słuchania jazzu i może po prostu się nie znam Wink

Ale wracając do meritum: jest świetnie, czekam na więcej Smile
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: [a tez sie pochawle!] EPka - Quaardvarktet - przez Pecu - 05-14-2012, 03:22 PM
RE: [a tez sie pochawle!] EPka - Quaardvarktet - przez Hubert - 05-21-2012, 07:26 AM
RE: [a tez sie pochawle!] EPka - Quaardvarktet - przez Hubert - 05-21-2012, 12:13 PM
RE: [a tez sie pochawle!] EPka - Quaardvarktet - przez Hubert - 05-21-2012, 05:36 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości