(07-03-2010, 06:50 PM)mazdah napisał(a): Była zdaje się obszerna dyskusja na WD o tym wzmaku, niestety przepadła.
Ktoś miał? Ktoś grał? Jak wrażenia?
Wrzuciłem to samo pytanie na basoofce ale nikt nie odpowiedział.
Ja na tym grałem w sklepie w Krakowie, podpięte do paki Ashtona 410. Miecho okrutne, byłem pod wrażeniem, że za 2200 pln można mieć pełną lampę która naprawdę przyzwoicie brzmi. Wiadomo, że to nie jest Bassman 300 pro (nie ma tylu pokręteł, ma gałki master, bass, middle, trebl i gain i podbicia, jedno wejście, DI, wejście na tuner i switch, nie ma vari-q no i na pewno mniej solidne wykonanie) ale poważnie się zastanawiam nad kupnem. Jeszcze w tym sklepie była przecena i głowa razem z paką (a Ashton ja robi na celestionach truvoxach, więc też nie najtańsze badziewie) kosztowała 3500pln o ile pamiętam.
Na forach zagranicznych czytałem, że problemem może być wytrzymałość, głowa jest na obwodach drukowanych a nie samych kabelkach, wiec przy nawet nie mocnym uderzeniu mogą być problemy. Nie wiem, aż tak się nie znam. mój post z basoofki http://basoofka.net/node/20616 tam jest też odsyłacz do zdjęć bebechów