09-24-2012, 07:58 PM
Ciesze się że mogłem pomóc.
Co do Rolanda - pisałem o GR20 i GR55 ponieważ oba te modele mają możliwość podłączenia gitara - bas. Pozostałe modele z tej serii istotnie nie działają z pickupem basowym midi ( a w zasadzie działają ale w pozycji od 12 progu wzwyż). Mam GR20 i jestem zadowolony. Oczywiście kwestia brzmień to zupełnie inna bajka. Mnie osobiście marzy się uzupełnienie rolanda o brzmienia Korga M3
pozdrawiam
Co do Rolanda - pisałem o GR20 i GR55 ponieważ oba te modele mają możliwość podłączenia gitara - bas. Pozostałe modele z tej serii istotnie nie działają z pickupem basowym midi ( a w zasadzie działają ale w pozycji od 12 progu wzwyż). Mam GR20 i jestem zadowolony. Oczywiście kwestia brzmień to zupełnie inna bajka. Mnie osobiście marzy się uzupełnienie rolanda o brzmienia Korga M3
pozdrawiam
(09-24-2012, 07:46 PM)maRcin napisał(a): Dzięki wielkie za treściwe bardzo rady
Jest jeszcze jedna rzecz dlaczego Korg. Masakrycznie mi się te barwy podobają - mogłem posłuchać na instrumentach kolegów jak i podczas koncertu Miloopy. O Roland GR 20 czy 55 myślalem przez moment, ale zarzuciłem ten pomysł jako, ze są one dedykowane do gitar. Stąd były moje obawy czy ogarną częstotliwości basowe.