11-21-2012, 06:16 PM
Bardzo się cieszę, że powstaje taka idea
uskuteczniam rozwiązanie podłogowego preampu już ładnych parę lat, więc może będę miał okazję pograć na polskiej produkcji, moje trzy grosze:
- dwa kanały z oddzielną głośnością,
- jeden kanał czysty, jeden z dodatkowym przesterem i blendem (ewentualnie dobranymi proporcjami także dla osób, które chcą tylko lekko przybrudzić brzmienie),
- dla mnie mega ważny przycisk "mute" i wyjście pod tuner,
- jeżeli kanał czysty brzmi ładnie i naturalnie to osobiście nie widzę potrzeby przycisku preamp on/off
(ładnie znaczy, że pokrętło bas to nie subbass, a treble to nie plastikowo brzmiąca góra),
- może zamiast przycisku on/off jakiś "boost" albo rozwiązanie z basswitcha boost/pętla efektów,
- opcjonalnie jedno pokrętło łagodnie dobranej kompresji,
- cena w granicach innych produkcji typu ebs, sadowsky itp. 800-1300zł
Trzymam kciuki

- dwa kanały z oddzielną głośnością,
- jeden kanał czysty, jeden z dodatkowym przesterem i blendem (ewentualnie dobranymi proporcjami także dla osób, które chcą tylko lekko przybrudzić brzmienie),
- dla mnie mega ważny przycisk "mute" i wyjście pod tuner,
- jeżeli kanał czysty brzmi ładnie i naturalnie to osobiście nie widzę potrzeby przycisku preamp on/off
(ładnie znaczy, że pokrętło bas to nie subbass, a treble to nie plastikowo brzmiąca góra),
- może zamiast przycisku on/off jakiś "boost" albo rozwiązanie z basswitcha boost/pętla efektów,
- opcjonalnie jedno pokrętło łagodnie dobranej kompresji,
- cena w granicach innych produkcji typu ebs, sadowsky itp. 800-1300zł
Trzymam kciuki