Outboard Preamp Glockenklang - samorób
(01-27-2013, 07:12 AM)jasiekl napisał(a): Markus, ale... Póki co nie napisales nic poza niczym nie popartymi pierdołami w stylu "będziesz musiał zmienić pudło", chociaż, jak sam napisales, nic nie wiesz o tym jak działa ten preamp... malo tego nawet nie zapytales jakie potencjometry zostaly. Inna sprawa ze juz 2gi raz obiecałem nowe zdj, ale ich nie dodałem... Mam trochę "intensywny weekend". Nie rozumiem na czym polega problem. Skoro wszystko hula, to nie wiem dlaczego piszecie ze coś jest zle.

Wygląd preampu to WIP. Będziesz sobie porównywał jak skończę.

Niepotrzebnie się unosisz. Napisałeś wyraźnie, że preamp działa bez baterii - co jest oczywiście niemożliwe. Bez baterii może działać co najwyżej jako pasywny filtr a nie jak preamp aktywny - a to duża różnica.
Następna sprawa - napisałeś, że nie działa Ci środek. Z tekstu można było wywnioskować, że prosisz o pomoc - bo nie masz doświadczenia w tym za co się zabrałeś. Jeśli źle zrozumieliśmy, to wybacz Wink. Zawsze możesz zanieść kostkę do pierwszego lepszego elektronika - zrobi Ci co trzeba praktycznie na miejscu - i za własne pieniążki nie będziesz musiał wysłuchiwać uszczypliwości o kolorze chytry .

crop - po co dodatkowo podgrzewać atmosferę - takie uroki naszego specyficznego forum - wszak nie jesteś tu od wczoraj ...
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Outboard Preamp Glockenklang - samorób - przez jasiekl - 12-31-2012, 12:40 PM
RE: Outboard Preamp Glockenklang - samorób - przez pinio - 01-02-2013, 04:12 PM
RE: Outboard Preamp Glockenklang - samorób - przez Alfik - 01-26-2013, 12:53 PM
RE: Outboard Preamp Glockenklang - samorób - przez OMSON - 01-26-2013, 02:01 PM
RE: Outboard Preamp Glockenklang - samorób - przez crop - 01-26-2013, 08:08 PM
RE: Outboard Preamp Glockenklang - samorób - przez solartron - 01-27-2013, 08:27 AM
RE: Outboard Preamp Glockenklang - samorób - przez OMSON - 01-28-2013, 09:00 AM
RE: Outboard Preamp Glockenklang - samorób - przez crop - 01-28-2013, 10:54 AM
RE: Outboard Preamp Glockenklang - samorób - przez pinio - 01-28-2013, 12:46 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 23 gości