Nagłośnienie do reggae / ska - co kupić? :)
Gram w Etnie Wink

I w tym graniu słyszeć się na scenie to nieoceniony komfort, a przy tych brzmieniach basu trzeba jakoś tę masę powietrza ruszyć. Jedna paka SWR-a u mnie nie daje rady ani trochę, choć w studio nieoceniona. Albo dokupię drugą taką samą, albo zamienię na lodówę, niestety bez tragarza... ale komfort na scenie, zwłaszcza tej większej jest ważniejszy.

Jazz-Bass i już! Ostatnio kolejna osoba, w ogóle spoza forum potwierdziła że japońce mają tę moc, w jamajskich pasmach szczególnie. To po prostu sprawdzone i nie dziwota - praktykowane przez tych którzy zrozumieli Big Grin Czy Fender, czy inna naklejka - liczy się trafiony egzemplarz.

Szukaj skutecznych paczek i nie żałuj na heada...samo się nie napompuje i nie wyrżnie brzydkiego środka by było więcej blessu i fajeru. Swoją 4x10 łączyłem z 1x15 i nie wiem jak, dlaczego... ale zamiast głośniej i potężniej miałem ciszej i coś w stylu filtra grzebieniowego. Może to tylko u mnie na konkretnie tych dwóch paczkach, ale bałbym się łączyć dwie różne historie. 2x4x10 to było - na górze SWR Goliath, na dole Noisybox w kwiatki. To była pierwsza sytuacja gdzie koledzy i koleżanka prosili bym się ściszył bo nie mogli ustać, a półka obszerna!
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Nagłośnienie do reggae / ska - co kupić? :) - przez OMSON - 03-23-2013, 02:47 PM
RE: Nagłośnienie do reggae / ska - co kupić? :) - przez OMSON - 03-24-2013, 10:14 PM
RE: Nagłośnienie do reggae / ska - co kupić? :) - przez Kowal - 03-24-2013, 11:16 PM
RE: Nagłośnienie do reggae / ska - co kupić? :) - przez OMSON - 03-25-2013, 10:30 AM
RE: Nagłośnienie do reggae / ska - co kupić? :) - przez OMSON - 03-25-2013, 12:34 PM
RE: Nagłośnienie do reggae / ska - co kupić? :) - przez OMSON - 03-25-2013, 01:22 PM
RE: Nagłośnienie do reggae / ska - co kupić? :) - przez OMSON - 03-26-2013, 07:48 AM
RE: Nagłośnienie do reggae / ska - co kupić? :) - przez OMSON - 03-26-2013, 09:20 AM
RE: Nagłośnienie do reggae / ska - co kupić? :) - przez OMSON - 03-26-2013, 09:23 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości