04-23-2013, 07:19 PM
(04-23-2013, 05:26 PM)groza napisał(a): Wierzę na słowo, że inne efekty się podobały bardziej - rzecz gustu. Jedni lubią Panterę, inni (zupełnie niepotrzebnie) - nie...
Popatrz na to, nie jako podważanie tego, co słyszałeś, tylko jako drugi punkt widzenia, głównie dla osób które ani nie grały same, ani nie testowały.
Będzie dobrze
Zobacz:
Krzysio ma ESP-Omson signature z emg 1500 DCSTWJMMP na 40 wkrętach i TOPOWE combo Crate 8x10. Chce kupić przester (bo gitarzystę pierwszego zastrzelił a drugiego zjadł - jako prawdziwy trv pagan metal), czyta forum i robi tak:
1. EBS Valvedrive...hmmm... napisali, ze chujowo, to nie kupię.
2. mówi o tym kolegom
3. sprzedaż efektu valvedrive na świecie się kończy
4. dystrybutorzy rezygnunją z współpracy z ebs bo im zalegają valve na magazynie
5. firma ebs upada
6. groza po pijaku rozpierdala swojego ebsa
7. kupuje ostatnią, używaną sztukę za 2,500 (sprzedaje patriota za 2,200, resztę pożycza od kolegów co mają fendera i inni chcą z nimi grać)
8. rozwala po pijaku 2 lata później
9. nie ma na czym grać. rzuca się z mostu.
Podczas gdy po mojej interwencji Krzysio myśli:
1. "EBS Valvedrive...hmmm... napisali, że chujowo, ale ten słaby numer to bas brzmi jakoś w miarę... jakbym ja to zagrał to byłoby na pewno lepiej. A chuj, kasa i tak kradziona od rodziców - kupię na próbe."
i tym samym ratuję firmę ebs, niejednego polskiego dystrybutora i własne życie.
Proszę o wydzielenie tego do oddzielnego wątku, może się nazywać "Groza ratuje firmę EBS"
weź daj mi nr.do swojego dilera