04-30-2013, 08:25 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-30-2013, 08:29 AM przez obserwacja.)
Te filtry markbassa to totalna porażka. Zawodnik operujący klasycznie pasywnym basem, lubiący podkreślić środek najlepiej na parametryku będzie zawiedziony.
Ten Vintażowy robi bułę która może jakoś daje radę ale wystarczy lekko odkręcić ten filter gdy mamy jasne stalowe struny i cały zestaw dźwięcznego basisty(mosiężne siodełko i most) przerabiałem to w blazerze a VPF robi uśmiech romana. Nigdy ich nie ruszałem gdy miałem Marka little tube poza tym jednym opisanym wyjątkiem.
Miałem swojego czasu ochotę na tą przepiękną głowę
No ale tradycyjny potraktowany po macoszemu środek mi się nie podoba więc odpuściłem.
Ten Vintażowy robi bułę która może jakoś daje radę ale wystarczy lekko odkręcić ten filter gdy mamy jasne stalowe struny i cały zestaw dźwięcznego basisty(mosiężne siodełko i most) przerabiałem to w blazerze a VPF robi uśmiech romana. Nigdy ich nie ruszałem gdy miałem Marka little tube poza tym jednym opisanym wyjątkiem.
Miałem swojego czasu ochotę na tą przepiękną głowę
No ale tradycyjny potraktowany po macoszemu środek mi się nie podoba więc odpuściłem.
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.