(06-14-2013, 09:33 PM)yarzenioova napisał(a): Dalsze wrazenia jak sie komus nie znudzilo.Moje na razie ulubione ustawienie Mix na godz 12,MLO Bass +2,Middle -2 na 200 freq i Treble +2.Wychodzi z tego swietne slapowe brzmienie.Jest piekny punchowy dół i wysoka dzwoniaca gorka.Do tego kompresor ktory nie traci punktu,nie rozmywa jak tanie kompresory i nie dodaje swojego brzmienia.Za to jest czysto,nie przesterowuje sie i na prawde brzmi.Dobtego oczywiscie DBS do grania po cichu.Kolejny udany dzien z Taurusem.
Dodatkowo slyszac to wszystko tak dobrze i majac fun z gry mam wrazenie ze moje granie idzie w dobrym kierunku.Teraz tylko zespol znalezc.
Ja się przyzwyczaiłem do taurusa - mam go od lat i jakoś tak został, z edenem fajnie to chodzi.
Ostatnio porównywałem z svt4 i jakoś tak taurus na zero miał wszystkiego więcej (poza dudnieniem).
EQ w sumie nie używam, mix na tranzystora. Dbs ja nie cierpię do głośnego grania (chyba że paka na krześle), ale np. basista z chassis ma wciśnięte i live jest ściana potężnego dołu godna Kowala.