Przede wszystkim folia aluminiowa jest bardzo kiepska do ekranowania, bo aluminium pokrywa się tlenkami i źle kontaktuje. Należało to zrobić folią miedzianą. Poza tym, sprawdź ten bas na innym wzmacniaczu (bez SansAmpa). Pasywne basy z przystawkami single coil brumią jeśli nie masz balansu przystawek ustawionego na środek. Dodatkowo możesz zobaczyć co się dzieje jak zmieniasz kąt pomiędzy wzmacniaczem a basem (jak się obracasz). To może być zarówno problem z basem (złe ekranowanie), jak i uszkodzony wzmacniacz. Albo za bardzo rozkręcasz SansAmpa .
Jak określisz co konkretnie powoduje problemy, to możemy Ci tu pomóc. Parę osób tu wie jak dobrze zaekranować bas (ja też wiem), i mogę też pomóc z naprawą Hartke (jeśli jest popsuty).
Najpierw sprawdź bas na innym wzmacniaczu i powiedz, czy działa. Możesz też poprosić kogoś z innym basem o sprawdzenie wzmacniacza.
Marek
Jak określisz co konkretnie powoduje problemy, to możemy Ci tu pomóc. Parę osób tu wie jak dobrze zaekranować bas (ja też wiem), i mogę też pomóc z naprawą Hartke (jeśli jest popsuty).
Najpierw sprawdź bas na innym wzmacniaczu i powiedz, czy działa. Możesz też poprosić kogoś z innym basem o sprawdzenie wzmacniacza.
Marek