Pierwszy raz w studio - co powinienem wiedzieć?
(09-05-2013, 03:05 PM)Kotwa napisał(a): Jak na razie nagrywałem 2 razy ścieżki, ale tylko do demo i nie w profesjonalnym studio. Zawsze nagrywałem sam i bardzo dobrze mi z tym było. Nie stresowałem się ani trochę, nikt mi nad głową nie siedział, i mówił, że powinienem brzmieć tak a nie inaczej. Oczywiście moje brzmienie będzie zaakceptowane przez resztę kapeli, ale jakoś wizja kogoś jeszcze przy moich nagraniach nie jest zbyt miła dla mnie :/

Chyba warto to dodać: gary już mamy nagrane. Gary mam na komputerze, są wyrównane także mam tak jakby metronom i gary w jednym (mam?). Do tego ćwiczę.

Stary, metal to nie rurki z kremem. Bez takiego cipowatego podejścia, weź się w garść, przećwicz materiał i nakurwiaj Emotka_2755
Na koncertach też masz problem, bo ktoś słucha? Big Grin
Jeśli gary są naprawdę równo, to nie ma nic złego w ćwiczeniu do nich. Zwłaszcza jeśli na słuchawki je potem dostaniesz przy nagrywaniu.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Pierwszy raz w studio - co powinienem wiedzieć? - przez Bjorn - 09-05-2013, 03:16 PM
RE: Pierwszy raz w studio - co powinienem wiedzieć? - przez Fabian - 09-08-2013, 08:52 AM
RE: Pierwszy raz w studio - co powinienem wiedzieć? - przez Fabian - 09-08-2013, 09:18 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości