- Dwa przełączniki trójpozycyjne do rozłączania cewek - szeregowo/równolegle/singiel dla każdego pickupa osobno.
- Pominięcie preampu jest push/pull na volume.
- Potem jest 3 pozycyjne eq z pushpullem zmieniającym częstotliwość regulacji środka z 400 na 800.
- I ostatnie pokretło to pasywny tone - czyli tak jak vtc w sadowskich.
Jak już mam te wszystkie rzeczy to oczywiście w ogóle z nich nie korzystam - bas gra tylko na singlach w trybie pasywnym.
Ale w razie potrzeby przełączam prztyczki i mam hifi humbuckerowe z podbitą górą itp.
W bartolini tych dwóch opcji nie ma - tylko haj faj.
Swoją drogą w piątek dotarły do mayo moje nordstrandy do patriota (customowy rozmiar - pucha emg), będzie przełącznik singiel 1 / singiel 2 / humb szeregowy.
- Pominięcie preampu jest push/pull na volume.
- Potem jest 3 pozycyjne eq z pushpullem zmieniającym częstotliwość regulacji środka z 400 na 800.
- I ostatnie pokretło to pasywny tone - czyli tak jak vtc w sadowskich.
Jak już mam te wszystkie rzeczy to oczywiście w ogóle z nich nie korzystam - bas gra tylko na singlach w trybie pasywnym.
Ale w razie potrzeby przełączam prztyczki i mam hifi humbuckerowe z podbitą górą itp.
W bartolini tych dwóch opcji nie ma - tylko haj faj.
Swoją drogą w piątek dotarły do mayo moje nordstrandy do patriota (customowy rozmiar - pucha emg), będzie przełącznik singiel 1 / singiel 2 / humb szeregowy.