11-20-2013, 03:35 PM
Heh. Już to dziś widziałem (mam ustawiony podgląd na Twojego bloga i powiadamianie o nowych postach). Przyznam, że ja bym się nie odważył rozkręcać nowiutkiego comba na gwarancji.
A co do brzmienia - ograłem z kapelą. Wrażenie jak najbardziej pozytywne. Możliwości kreowania różnych brzmień są ogromne. Głośność też. Przydatną rzeczą jest TonePrint, ale w momencie, jak wgramy do niego kompresor. Wtedy bas się przebija przez dwóch szalonych gitarzystów i zwariowanego perkusistę jak ta lala. Combo jest o wiele głośniejsze od mojego starego Comba Laney pro-BASS 150Watt na 4x10". I lepiej brzmi
Teraz Laney będzie do sprzedania.
A co do brzmienia - ograłem z kapelą. Wrażenie jak najbardziej pozytywne. Możliwości kreowania różnych brzmień są ogromne. Głośność też. Przydatną rzeczą jest TonePrint, ale w momencie, jak wgramy do niego kompresor. Wtedy bas się przebija przez dwóch szalonych gitarzystów i zwariowanego perkusistę jak ta lala. Combo jest o wiele głośniejsze od mojego starego Comba Laney pro-BASS 150Watt na 4x10". I lepiej brzmi

Teraz Laney będzie do sprzedania.
Pozdrawiam
Ajgor
Ibanez SR300E,
Ampeg BA-108,
Ampeg PF 500,
Samoróbka kolumna na głośniku Eminence Delta 15" 300W
Ajgor
Ibanez SR300E,
Ampeg BA-108,
Ampeg PF 500,
Samoróbka kolumna na głośniku Eminence Delta 15" 300W