11-27-2013, 12:36 PM
(11-26-2013, 02:02 PM)groza napisał(a): O ile w przypadku realizacji, produkcji większość z nas nie ma specjalnego pojęcia o tym, co tak na prawdę trzeba zrobić, o tyle - niestety - w przypadku miksów członkowie zespołu najczęściej stają się niesamowitymi wprost znawcami tematu, elitarną grupą specjalistów o finezji najlepszych na świecie winożłopów rozróżniających rodzaj deski z którego była zrobiona beczka na ten wyjątkowo podejrzany trunek. Jak jeszcze któryś ma kradzionego logica i "robi miksy" to już jest często kompletna kaplica.Resztę doczytam po pracy, ale co do tego....

Tomka "Zed" Zalewskiego potwornie zaskoczył fakt, że moja ingerencja w miks i realizację była.. żadna*.
Gdy siedzę w studio z basem, jestem basistą. Kropka.
Gdy siedzę z laptopem to już basistą nie jestem. Kropka.
Należy umieć rozdzielić te role, bo inaczej może być kiepsko

*prawie żadna, bo przyniosłem Focusrite ISA One jako dibox, zamiast studyjnego aktywnego Behringera.
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.