Mikrofoni ! Ci dynamiczni i nie (w studio i poza nim)
Dostałem na testy Audiotechnica at4040 i wczoraj poszły na overheady - geniealne mikrofony, korekcja na zero i wszystko się zgadza, jak zwykle overheady daję tak nie za bardzo narzucająco się, to tym razem az się chciało je otworzyć bardziej.

Drugą ciekawostkę dostałem: set mikrofonów Lewitt do perkusji, stopa dwukapsułowa (pojemność i dynamik) i reszta. Ze stopą to musze jeszcze powalczyć, bo nie znalazłem w niej mojego ulubionego brzmienia stopy, ale reszta mikrofonów to konkret, do tomów brmią lepiej od zenków 904, a pojemność (dedykowana na oh, ale jako, że poszły tam AT, to dałem na hihata) brzmi takoż zarąbiście. Zatem polecam obiema rencyma te mikrofony.
Nie będziesz tam jakimś poetą
Tylko najgorszym na świecie...

Polubcie Spare Bricks na fb Wink
www.sparebricks.pl

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Mikrofoni ! Ci dynamiczni i nie (w studio i poza nim) - przez Hubert - 07-30-2010, 08:44 AM
RE: Mikrofoni ! Ci dynamiczni i nie (w studio i poza nim) - przez Hubert - 07-30-2010, 08:56 AM
RE: Mikrofoni ! Ci dynamiczni i nie (w studio i poza nim) - przez Hubert - 01-14-2011, 09:29 PM
RE: Mikrofoni ! Ci dynamiczni i nie (w studio i poza nim) - przez Hubert - 01-19-2012, 04:26 PM
RE: Mikrofoni ! Ci dynamiczni i nie (w studio i poza nim) - przez JA_cek - 12-22-2013, 10:44 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości