01-20-2014, 12:26 PM
Ja mam w Maruszczyku humba Delano. Wydaje się dość grzeczny jak na musicmanopodobny humbacker, ale pieknie gra z moim basem. Mozesz posluchac na moim soundcloud. Ten Nord to jest znowu cos co kręci większość znanych mi basistów, wliczając audiofili groze i Pawła Solartrona so wydaje mi sie, że wybór dość prosty. Najwyżej kup Delano i Norda i sprzedaj który będzie słabszy.
Nie porownywalem mojego Delano z niczym sensownym bo w Mensingerze jest Domański jakiś który znów jest agresywny, ale zdecydowanie mniej szlachetny niż Delano. Your choice mr.
PS Gralem na Sandbergu jakims z ukladem Delano P(z 9mm nabiegunnikami)/MM. Gadal fantastycznie w aktywie, i mam wrazenie ze cos mocniej podnosilo warczacy środek. Byl zdecydowanie agresywniejszy niz moj Maruszczyk (albo tak mi sie wydaje).
PS Reasumując jaki pickup do precla? Koniecznie MM
Nie porownywalem mojego Delano z niczym sensownym bo w Mensingerze jest Domański jakiś który znów jest agresywny, ale zdecydowanie mniej szlachetny niż Delano. Your choice mr.
PS Gralem na Sandbergu jakims z ukladem Delano P(z 9mm nabiegunnikami)/MM. Gadal fantastycznie w aktywie, i mam wrazenie ze cos mocniej podnosilo warczacy środek. Byl zdecydowanie agresywniejszy niz moj Maruszczyk (albo tak mi sie wydaje).
PS Reasumując jaki pickup do precla? Koniecznie MM