02-08-2015, 12:57 PM
(02-08-2015, 11:57 AM)groza napisał(a):Ja przesłuchałem większość próbek z yt i zdecydowanie najlepiej brzmiał,jak dla mnie na tym Absolution oraz na paru najwyższych modelach Elwoodów i Frogów.Precle to albo nie jego bajka albo nie za bardzo im wychodzą.Absolution jest wart kasy ,za która jest,ja chcę kiedyś kupić.(02-08-2015, 08:38 AM)Szpargał napisał(a): A firma Fender wie, że produkuje takie chujowe instrumenty? Może trzeba im powiedzieć? ;-)
Ja na szczęście nie muszę aż tak selekcjonować instrumentów bo gram just for fun a nie zawodowo.
Strasznie ładny ten czarny MARUSZCZYK ELWOOD 4A ABSOLUTION i brzmi pięknie, chyba łyknę. Jaki w nim jest profil szyjki?
Komunikacja z nimi tylko deutsch/english czy po polsku również?
Adrian to polak i mega fajny gość przy okazji, normalnie się dogadasz. Grałem na dwóch jazzach - szyjkę miały relatywnie wąską, jazzbasową, ale dosyć grubą. Nie jest to sprzęt hi-end, ale uważam, że dobra propozycja w przedziale cenowym w którym są.
Jedyne ale - na jego próbki trza brać tą poprawkę, że to wybitny basista i niestety świetnie brzmi na praktycznie wszystkim.