Odpowiedni dobór paczki do głowy - EDEN WTX260 i ???
Laylot napisał(a): Markus: przechodziła mi przez głowę myśl, że jednak ten WTX260 może być troszkę za słaby... także jeszcze jeden dzień burzy w mojej głowie i pewnie zdecyduje się na WTX500. Dzięki za zabicie przysłowiowego klina! mrgreen
Wiedziałem, że tak będzie mrgreen. Tylko, żeby nie okazało się, że Eden za miesiąc wypuści WTX504 - poprawioną wersję. Tak na poważnie to napisz jaką grasz muzykę. Jeśli coś delikatnego, to WTX260 może spokojnie wystarczyć. Ja uważam, że do basu powinno być trochę więcej niż 300W i po prostu nie musisz używać całej mocy.
Laylot napisał(a): A co do samych kolumn to faktycznie.. gdzie nie wejdę, czytam, że Aquilar to jest TO! Cena troszkę wysoka, ale może poszukam używki.
Z miesiąc temu kolega sprzedawał tu fajne Aguilary. Spytaj się, czy to poszło - użytkownik Maciek_luk.
Poza tym, ten Eden to jest tani wzmacniacz - nie licz, że to będzie ideał. Ale grałem na nim i w tej cenie jest naprawdę dobry wzmacniacz. Jak chcesz coś bliżej ideału, to kup Aguilar DB751 lub przynajmniej AG500.

Marek

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Odpowiedni dobór paczki do głowy - EDEN WTX260 i ??? - przez Markus - 10-11-2010, 08:11 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości