10-11-2010, 08:11 PM
Laylot napisał(a): Markus: przechodziła mi przez głowę myśl, że jednak ten WTX260 może być troszkę za słaby... także jeszcze jeden dzień burzy w mojej głowie i pewnie zdecyduje się na WTX500. Dzięki za zabicie przysłowiowego klina!Wiedziałem, że tak będzie . Tylko, żeby nie okazało się, że Eden za miesiąc wypuści WTX504 - poprawioną wersję. Tak na poważnie to napisz jaką grasz muzykę. Jeśli coś delikatnego, to WTX260 może spokojnie wystarczyć. Ja uważam, że do basu powinno być trochę więcej niż 300W i po prostu nie musisz używać całej mocy.
Laylot napisał(a): A co do samych kolumn to faktycznie.. gdzie nie wejdę, czytam, że Aquilar to jest TO! Cena troszkę wysoka, ale może poszukam używki.Z miesiąc temu kolega sprzedawał tu fajne Aguilary. Spytaj się, czy to poszło - użytkownik Maciek_luk.
Poza tym, ten Eden to jest tani wzmacniacz - nie licz, że to będzie ideał. Ale grałem na nim i w tej cenie jest naprawdę dobry wzmacniacz. Jak chcesz coś bliżej ideału, to kup Aguilar DB751 lub przynajmniej AG500.
Marek