Ulubiony kompresor do nagrywania basu?
(10-19-2010, 11:13 AM)dr Szelma napisał(a): aphex - imho najfajniejszy z deptakow, zadne plastikowe ebs. carl martin byl jeszcze bardzo fajny. generalnie jestem fanem optykow. ale to tylko w kategorii grania live, do studia:
dbx - wole 160x nad 160a ale to preferencje sluchowe, generalnie bardzo ladnie sie wpasowal w mix
symetrix - sam posiadam po dluzszym testowaniu wielu kompresorow, i ten u mnie zagoscil. ma "dozywocie", kiedys jak fundusze pozwola to bedzie jeszcze stary distressor, ale wtedy symetrix i tak bedzie u mnie pracowal Wink

Dzięki, panie doktorze, to są bardzo cenne informacje... Ja też marzę o Distressorze, ale to zupełnie nie w mojej półce budżetowej w tej chwili :-) Na pewno poczytam o Symetrix. Na razie planowanym zakupem był FMR RNLA do basu, ale postanowiłem najpierw zasięgnąć porad tutaj... Mam w tej chwili FMR RNC i jest to fantastyczny kompresor jak za swoją zupełnie głupią cenę Smile Ale do basu go nie polecają, wszyscy wskazują na RNLA.

PS. Wczoraj przegapiłem RNLA na eBay.pl za ok. 600zł, bo żona mnie zawołała na kolację i zapomniałem że za chwilę kończy się aukcja :-(
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Ulubiony kompresor do nagrywania basu? - przez Gajdzin - 10-19-2010, 10:48 AM
RE: Ulubiony kompresor do nagrywania basu? - przez Kowal - 10-19-2010, 11:08 AM
RE: Ulubiony kompresor do nagrywania basu? - przez Gajdzin - 10-19-2010, 11:26 AM
RE: Ulubiony kompresor do nagrywania basu? - przez paka - 10-19-2010, 04:04 PM
RE: Ulubiony kompresor do nagrywania basu? - przez Berec - 10-19-2010, 08:10 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości