01-10-2017, 11:44 AM
(01-10-2017, 11:07 AM)Alfik napisał(a): Z tego co orientuje się w tego typu graniu i estetyce tzw. "neo quasi vintage alternative rock", to prawie wszystkie numery są nudne i monotonne.
To nie jest King Crimson... i nie ma być... Siła tej muzy jest gdzie indziej.
Owszem, ale po koledze, który niejeden fajny numer już grał spodziewałem się więcej niż prawie-QoTSA na soundzie prawie-Kyuss z klipem prawie-Audioslave
A lejący się, na pozór monotonny numer może mieć również ciekawą strukturę i ładnie się rozwijać.. co pokazało np. Elder budując długie, rozbudowane kompozycje, albo Orange Goblin pisząc krótkie, energiczne numery z porywającymi riffami i ciekawym wokalem.
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.