(01-04-2011, 01:10 AM)michal napisał(a): I jak ten kompresor? Gleboko sie nad nim zastanawiam/zastanawialem. Szukam jakiegos dobrego kompresora stompbox, powiedz, czy spelnia zadanie tak, jak powinien
łazi bardzo fajnie, do tego stopnia, że często zmieniam ustawienia w zależności od charakteru kawałka/improwizacji, jest stosunkowo cichy i bardzo żałuję że nie jest stereo świetnie sprawdza się do elektroniki i vocalu, bardzo miło dogaduje się z gitarą. generalnie bardzo polecam mimo to, że jestem przede wszystkim fanem grania bez (i zdarza mi się go odłączać, ale pewnie dlatego, że nie mam dobrego kabelka łączącego go z kombem i kilkanaście lat grałem bez żadnych 'udziwnień' więc lubię czasem robić to bez - ot, zew natury . jest dużo lepszy od idiotenkompresora w rodzaju zwykłych kostek (bez release, atacku itd), nie sprawdzałem tylko black fingera i jakichś butikowych cudów, ale to co jest na rynku do klocka raczej kasuje - ograj w sklepie, najlepiej oczywiście na marku (będziesz miał "pełną jasność"