04-01-2010, 01:31 PM
(04-01-2010, 01:19 PM)G.M.O.D. napisał(a): Rejestracja nie będzie obowiązkowa. I właśnie m.in. o to chodzi, żeby odsiać tych, którzy nie chcą, żeby ktoś "znowu strzelił focha". Nie jest obowiązkiem kogokolwiek utrzymywanie forum i może je sobie zamknąć w dowolnym momencie bez ostrzeżenia i podawania powodów. Więc prosiłbym darować sobie komentarze o strzelaniu fochów, jak również strzelać fochy mówiąc, że ja nie przejdę. Nie to nie... ale po co się z tym tak obnosić?
Ja jak najbardziej rozumiem że jest to czyjeś święte prawo bo ktoś za to płaci. Oczywiście dziękuję całej ekipie za to że forum istniało i to dość długo. No ale nawet mimo tego forum budowało przez ileś tam lat dość sporo ludzi. A zamknięcie forum nie było spowodowane sytuacją finansową. Nie podoba mi się powód dla którego zamknięto forum WD.
(04-01-2010, 01:19 PM)G.M.O.D. napisał(a): Lepiej podziękujmy Pace za to miejsce i poczekajmy na rozwój sytuacji.
A co do zostawania tutaj.... nie wiem co Paka powie jak będzie miał tylu użytkowników i tyle generowanego transferu co było na WD. Wtedy jemu powiesz, że "strzela focha" jeśli powie sorry chłopaki, ale miało być tymczasowo, a trwa już dwa lata i serwer nie wyrabia?
Serwer mamy i na bank da radę. Jeżeli paka tak powie to też mi się to nie będzie podobało i pewnie pomyślę o tym podobnie. Ale to jego prawo. Tego nie kwestionuję.
Wykonuje kolumny na zamowienie. Kontaktowac sie na PW.
Gear: MM Cutlass, rig is under production.
Sprzedam:
Aguilar OBP-2
Ashdown Perfect Ten
Harman Kardon PM635i
Gear: MM Cutlass, rig is under production.
Sprzedam:
Aguilar OBP-2
Ashdown Perfect Ten
Harman Kardon PM635i