Ankieta: Czy takie konstrukcje mają Twoim zdaniem sens (kupiłbyś coś takiego) ?
Tak
88.10%
37 88.10%
Nie
4.76%
2 4.76%
Nie interesuje mnie to
7.14%
3 7.14%
Razem 42 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

DIY stompboxes czyli efekty własnoręcznie robione
Brylant napisał(a): A ja mam pytanie: czy trudna jest nauka, aby odczytywać takowe schematy i potem coś z nich zrobić? Nie mówię, że ma to od razu brzmieć świetnie, ale wiadomo aby to działało jakoś Tongue
Myślę, że to jest tak samo jak n.p. z grą na basie albo z czytaniem nut. Jak umiesz to robić, to z nauką czytania schematów nie będzie problemów.
Brylant napisał(a): Jest jakiś tutorial w necie?
Setki tysięcy.
Brylant napisał(a): Przyznam, że jestem elektronicznym idiotą, a lutownicą póki co to pewnie bym się zabił, ale czasami człowiek ma ochotę spróbować czegoś Wink
I chwała Ci za to. Tylko jedno małe ostrzeżenie; informacji na ten temat w sieci są setki tysięcy. Proste wyszukanie hasła "DIY stompboxes" zwraca 338 tysięcy wyników w 0.16s (w tym również Twoje pytanie tu na tym forum). Więc jeśli nie zadałeś sobie trudu aby coś na ten temat poszukać, to może być ciężko Rolleyes. To jest tak jak z grą na basie; jak słuchasz innych, jak szukasz, uczysz się, to będziesz grał nawet po miesiącu (lepiej lub gorzej). Jak nic nie robisz, to nawet po 10 latach nic nie będziesz umiał. Więc komputer w dłoń i do roboty mrgreen.

Marek

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: DIY stompboxes czyli efekty własnoręcznie robione - przez Markus - 03-09-2011, 09:19 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości