International Bass Meeting w Musicollective Gdańsk 10.10.2011r.
W dobie zalewającej nas tandety -niestety nawet z szanowanych firm-zapraszamy na niezwykłe wydarzenie!

Musicollective, Ambit Music Shop oraz firma Audiostacja s.c. serdecznie zapraszają na prezentację gitar oraz basów uznanej niemieckiej firmy Sandberg!

Gościem specjalnym będzie Holger Stonjek - basista, lutnik i - co ważniejsze -założyciel i właściciel tej cenionej firmy. Oczywiście zaproszeni zostaną rodzimi muzycy, więc za...powiada się wieczór pełen wrażeń. Wink

W programie oprócz testowania na wszelkie możliwe sposoby wyrobów firmy Sandberg, Holger będzie opowiadał również o tajnikach ich produkcji począwszy od projektu i doboru materiałów, a kończąc na ergonomii i grywalności instrumentów. Naturalnie będzie możliwość zakupów tych wspaniałych instrumentów w okazyjnych/targowych cenach.

Oczywiście jeżeli atmosfera i czas na to pozwoli, zapraszamy do wspólnego muzykowania.

Chętnych prosimy o rejestrację na info@musicollective.pl lub telefonicznie.
ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA.
http://pl-pl.facebook.com/event.php?eid=120002698106165
Pozdrawiam
Kazik Kaszubowski

Odpowiedz
Będę!
Fender JB MIJ '92 -> BOSS ME50B/BOSS ODB-3 -> Digitech Jamman -> Markbass LittleMark 250 -> Hartke 410TP / David Eden RB1 (AMD Athlon)
Odpowiedz
Poszedł ode mnie mail z Fabryki Wink
Odpowiedz
Bardzo fajna inicjatywa, gdybym miał bliżej to bym wpadł. Nie mogę się jednak powstrzymać od pewnego komentarza - coś dziwnego w tym jest, że reklamując produkty jednej firmy zaczyna się od stwierdzenia, że generalnie produkty innych firm są chujowe.

Kojarzy mi się to z kampanią wyborczą - niestety.
Odpowiedz
Groza - masz kupę racji w tym ustępie. Taki tekst, szczególnie już na wejściu, pozostawia niesmak.
Odpowiedz
+1

Tandeta to byla jak zaczynalem grac 10 lat temu Smile chcialbym żeby mozna było tak wybierac w polce budzetowych basow jak dziś Smile Sandberg to przyzwoita firma z polki premium i nie sadze, żeby dobrym wyroznikiem marketingowym było dla niej lzenie konkurencji Big Grin dowodzi tego pasja i zaangazowanie, z jak podchodzi do biznesu wlasciciek Sandberga Smile sadze, że to raczej lokalna inwencja
tworcza piszacego Big Grin tym niemniej na wizerunek tak wysokopolkowej marki takie stwierdzenia korzystnie nie wplywaja Smile zwlaszcza na forum, gdzie zaglada pewnie spora czesc jej targetu Wink peace!
Odpowiedz
Wujek Władek, mistrz ciętej ripostyBig Grin
Odpowiedz
a będą jakieś rude dziewczęta?
Odpowiedz
No i kwas. Nie uda mi się jednak dostać na spotkanie... Sad
Fender JB MIJ '92 -> BOSS ME50B/BOSS ODB-3 -> Digitech Jamman -> Markbass LittleMark 250 -> Hartke 410TP / David Eden RB1 (AMD Athlon)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości