Śrubki do montowania przystawek w preclu - gdzie kupić ?
Panowie ! Mam problem - otóż potrzebuję kupić śrubki, na które przykręca się przystawki w preclu - byłem dziś w kilku sklepach z samymi śrubami i nie widziałem takich śrubek. Macie jakiekolwiek pomysły gdzie takowe można dostać ? W guitarproject.pl nie widziałem takich. Wiem, że na forum jest kilka osób które sporo grzebią przy gitarach więc może ktoś poradzi ? Lub może ktoś ma na zbyciu takie 4 śrubki ? Dzięki za pomoc Emotka_2755
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
w USA sprzedają Emotka_2755
jak znajomek będzie jechał, to mogę kupić trochę
prosiłem już ostatnio, ale przywiózł mi... śrubki do pickguardu ;P ach Ci perkusiści Big Grin
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
ja tutaj muszę pochwalić naszego rodzimego wytwórcę przetworników, ponieważ te które miałem w spawarce od nowości dość szybko się starły napisałem mejla do Merlina i wysłał mi komplet 8 szt za free Smile

Emotka_2755
Have no power in your cock?
You will find it in funk-rock!
www.facebook.com/manufunktura
Odpowiedz
A jakieś zamienniki ? Smile W sklepach narzędziowych ?Smile

Odpowiedz
www.guitarproject.pl

Zamawiałem w tym tygodniu tutaj do fretlessa. Do preclowego pikapa
Odpowiedz
(10-28-2011, 03:06 PM)JAACA napisał(a): Panowie ! Mam problem - otóż potrzebuję kupić śrubki, na które przykręca się przystawki w preclu - byłem dziś w kilku sklepach z samymi śrubami i nie widziałem takich śrubek. Macie jakiekolwiek pomysły gdzie takowe można dostać ? W guitarproject.pl nie widziałem takich. Wiem, że na forum jest kilka osób które sporo grzebią przy gitarach więc może ktoś poradzi ? Lub może ktoś ma na zbyciu takie 4 śrubki ? Dzięki za pomoc Emotka_2755

A jak ona wygląda?

http://www.mayshop.pl/pol_m_Akcesoria-dr...e-131.html

tu jest tego sporo...
Odpowiedz
(10-28-2011, 03:25 PM)groza napisał(a):
(10-28-2011, 03:06 PM)JAACA napisał(a): Panowie ! Mam problem - otóż potrzebuję kupić śrubki, na które przykręca się przystawki w preclu - byłem dziś w kilku sklepach z samymi śrubami i nie widziałem takich śrubek. Macie jakiekolwiek pomysły gdzie takowe można dostać ? W guitarproject.pl nie widziałem takich. Wiem, że na forum jest kilka osób które sporo grzebią przy gitarach więc może ktoś poradzi ? Lub może ktoś ma na zbyciu takie 4 śrubki ? Dzięki za pomoc Emotka_2755

A jak ona wygląda?

http://www.mayshop.pl/pol_m_Akcesoria-dr...e-131.html

tu jest tego sporo...

Ojaaaaaaaa groza - DZIĘKI WIELKIE!!!!!!!! Smile Emotka_2755

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości