Squier się rozszalał
[Obrazek: Squier-Vintage-Modified-Precision-Bass-V...-White.jpg] [Obrazek: 141121.jpg] [Obrazek: Squier-Vintage-Modified-Precision-Bass-V...le-Red.jpg] [Obrazek: 141108.jpg] [Obrazek: 141126.jpg] [Obrazek: 141128.jpg] [Obrazek: Squier-Vintage-Modified-Jazz-Bass-V-Olympic-White.jpg] [Obrazek: 141117.jpg]
[Obrazek: wWYcZpx.jpg]
[Obrazek: 17m.gif]
Odpowiedz
Wow! Huh Może spełni się moje marzenie posiadania pasywnego precla piątki (ten sunberst, z klonową podstrunnicą, jest cool)! Smile Ten Jaguar 5, też niezły (tylko kolory nie moje) Smile

(pytanie - jak struna B wypada?) Wink
Odpowiedz
Cabronita!
Odpowiedz
może wypadać nieźle, z piątek Squiera próbowałem VM Jazza, tego naturala który jest już chwilę na rynku, i takiego białego aktywnego jazza z ebonolową podstrunnicą. Oba szczerze dawały radę, pewnie dawałyby jeszcze lepiej po wymianie strun na "swoje" i ewentualnie niewielkich modyfikacjach typu wymiana mostka.
Odpowiedz
Ten Squier tele, najlepszy.
Odpowiedz
Inb4 obserwacja i że śmiecisz. mrgreen

Fajne są. Zwłaszcza ta 5ka P z klonowym gryfem, umiarkowany GAS. Big Grin
EDIT: Oooooo, ten jazz 5ka, chyba pierwszy po burrowym który mi się podoba. Big Grin
Chyba oszczędzam. Big Grin
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
jazz sunburst z perłowymi markerami i jazz piątka popitaśne
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Jebaniutkie!!! Trza będzie obadać.
Odpowiedz
Ale świetne precle! :o
Odpowiedz
[Obrazek: 141108.jpg]

WANT, WANT, WANT!
Odpowiedz
[Obrazek: Nj9Ka48.jpg]

Odpowiedz
Jak wyjdzie taki lewus:

[Obrazek: Squier-Vintage-Modified-Precision-Bass-V...-White.jpg]

to kurwa będzie mój !!!! slina
Odpowiedz
BTW - te modele są już dostępne, czy to bardziej zapowiedź?
Odpowiedz
właśnie nie ma zapowiedzi, nie ma nic na stronie, są za to w paru sklepach internetowych, choć bez konkretnej informacji o dostępności (każą dzwonić). Na pewno jest już za to gdzieniegdzie dostępna nowa wersja Modern Player Jazza, tym razem z rozłączaniem cewek, i też ma być wersja pięciostrunowa z klonem.
Odpowiedz
Ależ to będą zajebiste zapasowe wiosła. Sam bym kupił jako instrument chałturniczy. Jakoś jestem dziwnie spokojny, że nie byłoby żadnej ściemy.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości