TOP BASS Nadzieja na odrębne pismo?:)
Hej, pojawił się dodatek dla basistów TOP BASS w piśmie TOP GUITAR, jest dobrze, ale czy myślicie że jest to zalążek na odrębne pismo dla Basistów?Jesteśmy tego Warci myślę, Drumerzy juz mają swój periodyk, że o Gitarzystach przez skromność nie wspomneSmile
Odpowiedz
Widzę zwęszyli rynek pismacy.
Robi się ciekawie! Big Grin
Odpowiedz
Wiedzialem, ze jesli beda testowac jakies wiosla to beda to Warwicki.
Odpowiedz
No tak, Warwicki z penością Smile zacne wiosła no i PR przednie, teraz pewno Gitarzysta wyjdzie z dodatkiem,a może by tak wspólnie , jedno pismo dla basistów?< nie wierzę >Smilemrgreen
Odpowiedz
Jesli poziom merytoryczny ma byc taki, jak w Top Guitar (chyba nie pomylilem z innym periodykiem), to ja dziekuje.
Odpowiedz
(11-06-2010, 12:54 AM)goly napisał(a): Jesli poziom merytoryczny ma byc taki, jak w Top Guitar (chyba nie pomylilem z innym periodykiem), to ja dziekuje.

+1, ot co.
Odpowiedz
I tak wolę bassplayera za 4,50zł w prenumeracie Smile.
Odpowiedz
(11-05-2010, 11:57 PM)MarcusDer napisał(a): No tak, Warwicki z penością Smile zacne wiosła no i PR przednie, teraz pewno Gitarzysta wyjdzie z dodatkiem,a może by tak wspólnie , jedno pismo dla basistów?< nie wierzę >Smilemrgreen

Przecie już jest dodatek w Gitarzyście i było to szeroko przedyskutowane na tym forum.
Nie będziesz tam jakimś poetą
Tylko najgorszym na świecie...

Polubcie Spare Bricks na fb Wink
www.sparebricks.pl

Odpowiedz
gdzie mozna dostac bass playera za 4,50?Big Grin
Odpowiedz
(11-05-2010, 11:57 PM)MarcusDer napisał(a): No tak, Warwicki z penością Smile zacne wiosła no i PR przednie, teraz pewno Gitarzysta wyjdzie z dodatkiem,a może by tak wspólnie , jedno pismo dla basistów?< nie wierzę >Smilemrgreen

Gitarzysta był pierwszy, mają co najmniej miesiąc albo dwa przewagi Wink
Odpowiedz
dopóki nie skończą się sponsorowane recenzje w gazetach, to żadna nie zyska uznania wśród czytelników, bo chyba lepiej przeczytać szczerą opinie na talkbassie albo na basscity, niż taką "gazetową" Smile
Odpowiedz
Na Talkbass większość twierdzi, że Warwick to zajebiste graty. Tak samo jak paczki Maga i hartke VX.
Na polskich forach oceniamy po polskiemu - wszystko jest chujowe Big Grin
Odpowiedz
wiesz, każda taka recenzja jest bardzo subiektywna, przecież nikt nie powie, że ma chujową gitarę, ale na niej gra, bo wydał na nią z 50klocków...

a jeśli komuś pasuje warwick, to spoko Smile ja wiem, że żadnego nigdy nie kupię, bo są brzydkie Wink
Odpowiedz
(11-06-2010, 09:21 AM)paka napisał(a): gdzie mozna dostac bass playera za 4,50?Big Grin

http://www.kiosk24.pl/prenumerata/bass_player.html
też się chyba skuszę chytry
Odpowiedz
Yyy mrgreen

Jak wam 509,34 podzielone na 13 daje 4,50zł? mrgreen
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości